Faza I din proiectul rezidențial Parcului20, dezvoltat de Cordia România, vândută în proporție de 85%. Faza II atinge un prag de vânzări de 40%

Apartamentele disponibile în faza a doua a proiectului rezidențial Parcului20, dezvoltat de Cordia România în nordul Bucureștiului (în zona Expoziției), au fost vândute în proporție de 85%. Faza a doua a proiectului cuprinde 220 de unități, vândute în proporție de 40%.

Lucrările de construcții pentru proiectul rezidențial Parcului20 au început în anul 2019 și au fost realizate în prima fază 265 de apartamente. Lucrările pentru a doua fază, care cuprinde alte 220 de apartamente, au fost demarate în noiembrie 2020. Într-un comunicat de presă transmis de companie se arată că în acest moment au fost vândute 85% din prima fază a proiectului rezidențial și 40% din faza a doua a proiectului.

Între timp, Cordia România, companie membră a grupului Futureal, activ atât în Ungaria, cât și în Polonia și Spania, anunță că a finalizat lucrările de construcție la structura de rezistență a fazei a doua. „Comunitatea din Parcului20 crește, rezidenții au început să se mute în noile lor apartamente din prima fază a proiectului în martie 2021”, declară Mauricio Mesa Gomez, country manager Cordia România și Spania și membru al Consiliului de Administrație al Cordia.

La finalizare toate unitățile locative vor fi echipate standard cu sisteme smart home, o grădină privată de peste 3.000 de mp și alte facilități, precum stații de încărcare pentru autoturismele electrice și spații de parcare pentru biciclete, grădină yoga și echipamente sportive. Investiția în acest ansamblu rezidențial se ridică la circa 40 de milioane de euro.

Citește și: Apartamentele din stațiunile turistice. Ce proprietăți stârnesc interesul potențialilor cumpărători?

Citește și: Patru luni până la finalizarea clădirilor H4 și H5. Cum merg vânzările în cadrul ansamblului rezidențial H Pipera Lake?

Jurnalist cu aproape 10 ani experiență în media. A publicat articole și interviuri în revista Danube Connects, Carpatair Magazine, iar mai târziu a practicat jurnalismul de televiziune în cadrul postului Digi24 din Timișoara. Activitatea sa în Imobiliare.ro este axată pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri și analize de piață menite să ofere informații semnificative în piața imobiliară din România. (Contact: [email protected])