Faza III din Luxuria Residence, finalizată. „Proiectul devine, astfel, prima comunitate urbană din zonă”

Luxuria Residence, primul proiect premium dezvoltat de Impact Developer & Contractor și primul ansamblu rezidențial din București proiectat pentru a obține certificarea BREEAM Excellent, a fost finalizat. Ansamblul are 630 de apartamente, iar investiția a fost în jur de 70 de milioane de euro.

Faza III – Luxuria Residence

Impact Developer & Contractor livrează a doua fază de dezvoltare a ansamblului Luxuria Residence situat în zona Expoziției din București. Cea de-a treia și ultima fază de dezvoltare a ansamblului cuprinde 130 de unități de tip studio, apartamente cu 2, 3 și 4 camere, precum și duplex-uri, dispuse în două clădiri cu 8, respectiv 11 etaje.

Întregul condominiu este format din 9 clădiri ecologice, cu 630 de apartamente de calitate superioară, 728 de locuri de parcare subterane, 9.650 de metri pătrați de spații verzi, centru de fitness, lounge și recepție.

„Luxuria Residence vine ca un răspuns firesc la cererea de locuințe upper class într-o zonă efervescentă, devenită recent noul pol de business al Bucureștiului. Suntem mândri să dezvoltăm prima comunitate urbană durabilă din Expoziției, care beneficiază de un aer mai curat și de un stil de viață sănătos, datorită clădirilor ecologice, construite la standarde de sustenabilitate BREEAM Excellent, precum și facilităților oferite.”, a declarat Tinu Sebeșanu, CEO Impact Developer & Contractor.

Luxuria este primul proiect rezidențial din București proiectat pentru a obține certificarea BREEAM Excellent, cea mai importantă metodă de evaluare a durabilității pentru proiecte de clădiri și infrastructură. De asemenea, datorită arhitecturii contemporane, proiectul Luxuria Residence a obținut recunoașterea International Property Awards, acesta fiind distins cu premiul Architecture Multiple Residence – Romania, pe regiunea europeană, în cadrul competiției desfășurate anul trecut.

Citește și: Ofertă ridicată de apartamente și case construite înainte de anul 2000, disponibile spre vânzare. Creșteri de peste 30%, în București și Timișoara

Citește și: Compania One United Properties încheie un contract de Market Maker cu BRK Financial Group pentru creșterea lichidității

Citește și: Nordis Mamaia, evaluat la 157 milioane de euro. Rezultatul înregistrează o creștere de 25% pe an

Citește și: Forte Partners remodelează peisajul urban prin proiectul Aviației Park. Cum arată ansamblul din Nordul Capitalei?

 

Jurnalist cu aproape 10 ani experiență în media. A publicat articole și interviuri în revista Danube Connects, Carpatair Magazine, iar mai târziu a practicat jurnalismul de televiziune în cadrul postului Digi24 din Timișoara. Activitatea sa în Imobiliare.ro este axată pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri și analize de piață menite să ofere informații semnificative în piața imobiliară din România. (Contact: [email protected])