Forte Partners remodelează peisajul urban prin proiectul Aviației Park. Cum arată ansamblul din Nordul Capitalei?

195 de noi apartamente finalizate în cea de-a doua etapă, întregesc acum proiectul dezvoltat de Forte Partners în cartierul Aviației. Proiectul se remarcă în peisajul construcțiilor prin soluțiile și materialele eco-friendly folosite, cât și prin arhitectura avangardistă.

Noile corpuri de locuințe găzduiesc apartamente de tip studio, cu 2, 3, 4 camere și duplexuri de 3 și 4 camere. Proiectul este amplasat în zona de Nord a capitalei și se desfășoară pe o suprafață de15.000 de mp, dintre care peste 11.000 mp sunt reprezentați de spații verzi, alei și piațete ce unesc clădirile.
Dezvoltatorii mizează pe avantajele energetice și soluțiile sustenabile integrate într-o arhitectură contemporană de top.

(c) 2019 cosmin dragomir | cosmindragomir.info | all rights reserved

„Eficiența energetică și confortul locatarilor se numără printre aspectele de care ținem cont atunci când dezvoltăm un proiect rezidențial, alături de strategia noastră de a construi locuințe acolo unde sunt deja birouri, gândită tot în ideea confortului locatarilor, care nu mai pierd astfel timp prețios în drumul către și de la locul de muncă spre casă. Această strategie s-a dovedit a fi corectă, iar cumpărătorii de apartamente din prima fază a ansamblului rezidențial Aviației Park au recunoscut potențialul proiectului, proximitatea față de zona de birouri, calitatea construcției și au gândit achiziția ca pe o investiție pe termen lung”, a declarat Geo Mărgescu, CEO și cofondator Forte Partners pentru Hotnews.ro

(c) 2019 cosmin dragomir | cosmindragomir.info | all rights reserved

Arhitectura ansamblului Aviației Park este marca biroului de proiectare ADNBA, iar proiectul a fost nominalizat la premiul european de arhitectură Mies Van der Rohe. Reamintim totodată că Aviației Park a primit și premiul Premium High Project of the Year, la gala CPI Imobiliare 2018.

Jurnalist cu aproape 10 ani experiență în media. A publicat articole și interviuri în revista Danube Connects, Carpatair Magazine, iar mai târziu a practicat jurnalismul de televiziune în cadrul postului Digi24 din Timișoara. Activitatea sa în Imobiliare.ro este axată pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri și analize de piață menite să ofere informații semnificative în piața imobiliară din România. (Contact: [email protected])