Gala Forbes Best Office Buildings, pe 19 februarie

Forbes România organizează în premieră Gala Best Office Buidings, un eveniment dedicat celor mai relevante proiecte imobiliare din segmentul birourilor din România.

CBC Tm_800x536Segmentul office din România a trecut cu bine prin criza economică și astăzi suntem martorii inaugurării unor noi clădiri, precum și a demarării unor noi proiecte. Fie că vorbim despre București, fie că ne îndreptăm atenția spre orașele mari din provincie, un lucru este clar: lucrurile nu mai sunt la fel ca înainte și dezvoltatorii au învățat să construiască altfel.

În cadrul Galei Best Office Buildings, ce va avea loc pe 19 februarie, ora 19:00, la Hotel Athenee Palace Hilton, București, vor fi acordate premii jucătorilor importanți din piața office și, implicit, clădirilor pe care aceștia le-au dezvoltat sau achiziționat. Totodată, va fi lansată și ediția specială a revistei ”Forbes România” în care va fi prezentat topul celor mai atractive piețe office din România. Clasamentul a fost realizat pe baza următoarelor criterii: stoc, volum, construcţii noi sau aflate în faza de proiect, nivel chirii, grad de ocupare pe zonă, vechime şi caracteristici verzi.

Gala Forbes Best Office Buildings va reuni principalii actori din segmentul office al pieței imobiliare, management de top, consultanți, antreprenori, investitori și dezvoltatori imobiliari. Evenimentul este primul de acest gen din România și se dorește a fi primul dintr-o lungă serie cu desfășurare anuală.

Evenimentul este susținut de Genesis Development, Rigips, Novelty, BMF, The Advisers/Knight Frank.

Detalii despre eveniment și modalități de participare: Oana Vasilescu – [email protected]