Grupul Gran Via investește 17 milioane de euro într-un nou proiect rezidențial amplasat în nordul Capitalei

Grupul spaniol Gran Via investește 17 milioane de euro într-un nou proiect rezidențial care va fi dezvoltat în zona de nord a Capitalei.

Spaniolii de la Gran Via investesc 17 milioane de euro în 300 de apartamente care vor fi construire în zona Aviației din Capitală, pe un teren cu o suprafață de 10.000 de mp, parte a platformei fostei fabrici de pâine Băneasa.

„Am primit autorizația de construcție în luna ianuarie pentru proiectul Aviației Apartments. Garanti Bank ne acordă 11,5 milioane de euro din totalul investiției, iar restul vor fi bani proveniți din fonduri proprii”, a declarat Antoanela Comșa, general manager al Gran Via, potrivit Ziarul Financiar.

Aviației Apartments, cel mai nou proiect marca Gran Via, va fi localizat pe strada George Buciumat.

Lucrările de construcție vor fi finalizate în luna iulie a anului viitor.

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])