HUF HAUS, primele case showroom din România

Bucureștiul este primul oraș din sud estul Europei în care compania germană demarează operațiuni.

HUF-HAUS_ART-6-700x350HUF HAUS, compania germană pionier al arhitecturii de tip post-and-beam în Europa, intră pe piața din România prin deschiderea a două case showroom în apropierea orașului București.

Clădirile cu un design unic vor fi inaugurate în acestă toamnă și se vor adăuga celor care deja pot fi vizitate în țări precum Germania, Marea Britanie și Elveția. “Ne mândrim cu tradiția de peste 100 de ani a companiei noastre, întrucât HUF HAUS este o afacere de familie, care a cunoscut în timp o creștere continuă și solidă și recunoașterea ca brand internațional. Această inaugurare este un punct de referință pentru noi, fiind prima noastră reprezentare în această parte a Europei. Suntem foarte încrezători în potențialul pe care îl are piața imobiliară din România. Casele showroom vor prezenta cunoscutul stil arhitectural al HUF HAUS, caracterizat de simbioza dintre lemn și sticlă și unele dintre cele mai avansate tehnologii pe care le oferă compania noastră”, afirmă Georg Huf, Managing Director al HUF HAUS.

Istoria HUF HAUS începe încă din anul 1912, când Johann Huf, bunicul actualului proprietar, Georg Huf, a pus bazele unui atelier de tâmplărie în Hartenfels, Germania, acolo unde și astăzi se află sediul central al companiei. În anul 1950, după mai multe etape de dezvoltare a atelierului și evenimentele agitate din perioada  celor două războaie mondiale, Franz Huf a călcat pe urmele tatălui său. Până la acest moment, atelierul de tâmplărie s-a transformat într-o companie recunoscută la nivel național. Astăzi, HUF HAUS este condusă de către Georg Huf, cel care a preluat afacerea în anul 1996, de la tatăl său, Franz.

În prezent, compania s-a extins, iar astăzi numără 19 birouri și case showroom în Europa și clienți în toată lumea.