Immochan, ansamblu de 3.000 de locuințe la Brașov

Complexul rezidențial este parte a proiectului Coresi și va fi dezvoltat printr-un partaneriat joint venture cu Avantgarden Immo Invest.

Coresi Avantgarden_blocImmochan demarează cea de-a treia fază a proiectului Coresi: zona rezidențială cu un potențial de 3.000 de apartamente, pe o suprafață de 46 de hectare. Complexul rezidențial va fi dezvoltat în parteneriat cu Avantgarden Immo Invest, companie administrată de Daniela Kasper, un partener cu tradiție și recunoaștere în dezvoltarea imobiliară, în Brașov.

Denumit Coresi Avantgarden, noul complex rezidențial va continua modernizarea orașului Brașov și va readuce la viață 8% din suprafața orașului.

„La deschiderea proiectului Coresi Brașov, am pornit la drum cu o promisiune: aceea de a nu construi doar metri pătrați, ci de a crea noi spații de viață pentru locuitori. În alegerea partenerului ,am ținut cont de calitatea proiectelor dezvoltate de către Avantgarden și am hotărât împreună să mergem un pas înainte, redefinind un nou standard în crearea de valoare pentru oraș și locuitorii lui: un cartier în care oamenii se pot bucura de un cadru de viață inedit, cu acces direct la o diversitate de servicii”, declară Tatian Diaconu, CEO Immochan România.

Complexul rezidențial oferă perspectiva unică a doi parteneri cu expertize complementare: cea comercială și cea rezidențială. „Ne-am dorit să fim parteneri în proiectul Coresi, care a devenit deja o referință pentru oraș și pentru brașoveni. Acesta este unic atât prin conceptul în sine, cât și prin arhitectură și integrarea în spațiul urban. Ambiția noastră este de a realiza proiectul după cele mai avansate norme tehnice și constructive din piață, aducând în parteneriat competențele acumulate în peste zece ani de activitate”, spune Daniela Kasper, CEO Avantgarden Immo Invest.

Coresi Avantgarden_blocProiectarea Coresi Avantgarden se va realiza după standarde BREEAM de dezvoltare durabilă și respect al mediului înconjurător. Coresi Avantgarden beneficiază de infrastructura rutieră dezvoltată recent, de proximitatea față de cel mai mare parc al orașului, dar și de zona de activități terțiare și universitare. Complexul va fi dotat cu echipamente destinate confortului locuitorilor săi – locuri de joacă pentru copii, parcări, spații comerciale și de utilitate publică.

Coresi Avantgarden se adresează brașovenilor care își doresc o locuință de calitate și un cadru de viață modern. Mai mult, având în vedere importanța economică și turistică a orașului Brașov, Coresi Avantgarden se adresează și celor care doresc să beneficieze de o locuință de vacanță sau investitorilor dornici să-și constituie un patrimoniu de calitate într-un oraș în continuă dezvoltare.

Complexul va include trei tipuri de locuințe: de tip studio, apartamente de două și trei camere. Într-o primă fază, Coresi Avantgarden va prinde contur printr-un lot de 150 de apartamente, iar lucrările de construcție vor începe în perioada martie-aprilie 2016. „Începând cu cel de-al doilea an, ritmul anual se va dubla sau tripla, în funcție de capacitatea de absorbție a pieței”, adaugă Tatian Diaconu, CEO Immochan România.