Imobiliare.ro la Gala Forbes Banking Awards

Forbes România a premiat jucătorii din domeniul bancar pe baza unor criterii de selecție elitiste. 

13103503_1122177791146878_420009311057176694_nÎn 27 aprilie a avut loc Gala excelenței în Banking organizată de publicația Forbes România. În cadrul acestui eveniment organizatorii au dorit să premieze jucătorii care performează și aduc inovații în arii specifice domeniului bancar.

Printre cei prezenți pe scena galei s-a numărat și Adrian Erimescu, CEO Imobiliare.ro, care a ridicat premiul de la categoria „DISRUPTION” pentru produsul inovativ “PEX” dezvoltat de echipa Imobiliare.ro.

Într-o periodă în care tehnologia invadează mai toate domeniile de business, Imobiliare.ro a venit cu o propunere care schimbă paradigmele din sistemul bancar cu privire la promovarea și vânzarea proprietăților executate silit. Platforma PEX facilitează tranzacționarea caselor, apartamentelor și terenurilor aflate în portofoliul băncilor prin implicarea tehnologiei. Mai exact, pune la dispoziția potențialilor clienți dar și a agențiilor imobiliare proprietăți sub prețul pieței, fără a percepe comision din partea cumpărătorului. Mai multe detalii despre produsul PEX vom afla în curând.

Celelalte premii acordate în cadrul evenimentului au fost: The man with the plan, Bravest CEO, Longest serving CEO, Social responsibility, Innovation, Turnaround, Real Estate, UE Funds, Serial transactions, The move of the year și Restructuring.

Între timp, vă invit să vedeți pozele de la Gala excelenței în Banking.

B2B Marketing, Events & Education Coordinator