Impact Developer & Contractor continuă expansiunea în Iași. Încă un pas spre construcția ansamblului Greenfield Copou

Impact Developer & Contractor cumpără teren de 2,6 ha situat pe Dealul Copou, una dintre cele mai căutate zone rezidențiale din Iași.

Impact Developer & Contractor

Cele 2,6 ha vin în completarea terenului achiziționat de către dezvoltator în octombrie anul trecut. Pe întreg terenul, cu o suprafață totală de aproximativ 4,6 ha, Impact va dezvolta ansamblul rezidențial GREENFIELD Copou, acesta fiind o replică a ansamblului rezidențial Greenfield care se află în zona de nord Bucureștiului.

„GREENFIELD Copou se adresează segmentului de piață mediu și îmbină arhitectura modernă cu peisajul natural, fiind situat lângă Grădina Botanică, pe Dealul Copou, plămânul verde al Iașului. În cadrul acestui proiect ne-am propus să construim o comunitate de oameni preocupaţi de calitatea vieţii, care acordă importanţă impactului pe care îl au asupra mediului, o comunitate durabilă, în armonie cu natura”, a declarat Tinu Sebeșanu, CEO Impact Developer & Contractor.

Noul ansamblu rezidențial din Iași va avea peste 1.000 de apartamente dispuse în blocuri cu regim mic de înălțime alături de servicii de primă necesitate (sală de sport, restaurante, magazine, piscină, locuri de joacă pentru copii, grădiniță și after-school, stații de încărcare mașini electrice, spații pentru biciclete), dezvoltate în cadrul unui centru comunitar integrat.

Proiectul Greenfield Băneasa din Nordul Bucureștiului

Proiectul va fi construit la standarde nZEB, precum și la standarde internaționale de sustenabilitate, urmărind totodată și certificarea BREEAM Excellent.

Jurnalist cu aproape 10 ani experiență în media. A publicat articole și interviuri în revista Danube Connects, Carpatair Magazine, iar mai târziu a practicat jurnalismul de televiziune în cadrul postului Digi24 din Timișoara. Activitatea sa în Imobiliare.ro este axată pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri și analize de piață menite să ofere informații semnificative în piața imobiliară din România. (Contact: [email protected])