Impact Developer & Contractor obţine punctajul maxim pentru comunicarea cu investitorii

Impact Developer & Contractor a obținut punctajul maxim pentru comunicarea cu investitorii, conform indicatorului VEKTOR publicat de către ARIR (Asociaţia pentru Relaţii cu Investitorii la Bursă din România).

VEKTOR este indicatorul comunicării cu investitorii pentru companiile listate la bursă şi este calculat în baza unei metodologii ce include 15 criterii, în linie cu cele mai bune practici internaţionale în domeniu.

Relaţia cu investitorii reprezintă baza pentru dezvoltarea unei afaceri de succes pe piaţa de capital, de aceea, ne ghidăm activitatea după o serie de principii ferme, cum ar fi transparenţa, proactivitatea şi livrarea de rezultate performante. Ne dorim, de asemenea, să avem un impact pozitiv asupra mediului și a societății, în timp ce creăm valoare atât pentru companie, cât și pentru investitorii noștri”, a declarat Constantin Sebeșanu, CEO Impact Developer & Contractor.    

Printre proiectele de referință ale dezvoltatorului se numără GREENFIELD Băneasa și Luxuria Residence, cel din urmă fiind singurul proiect rezidențial din București cu certificare BREEAM Excellent. Ca parte a strategiei de extindere la nivel național, IMPACT a demarat în 2020, în Constanța, construcția proiectului rezidențial Boreal Plus, proiect mixt format din vile și blocuri de apartamente, precum și a proiectului rezidențial GREENFIELD Copou, în Iași.

Compania a aderat, recent, la ARIR (Asociaţia pentru Relaţii cu Investitorii la Bursă din România) în calitate de membru asociat, din dorința de a sprijini dezvoltarea pieței locale de capital.

Jurnalist cu aproape 10 ani experiență în media. A publicat articole și interviuri în revista Danube Connects, Carpatair Magazine, iar mai târziu a practicat jurnalismul de televiziune în cadrul postului Digi24 din Timișoara. Activitatea sa în Imobiliare.ro este axată pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri și analize de piață menite să ofere informații semnificative în piața imobiliară din România. (Contact: [email protected])