În ce stadiu se află lucrările la Adora Forest, proiectul rezidențial care va aduce 1.000 de apartamente noi piața din Timișoara

Au fost demarate lucrările de construcție pentru a doua fază a proiectului rezidențial Adora Forest, care va aduce pe piață din Timișoara 1.000 de apartamente noi.

Dezvoltatorul imobiliar Tagor a demarat lucrările de construcție pentru cea de-a doua fază a proiectului rezidențial Adora Forest, amplasat în zona de nord-est a Timișoarei, lângă Pădurea Verde.

Acesta va aduce pe piață 1.000 de apartamente noi situate în 9 blocuri. Primul bloc, cu un regim de înălțime P+11, este ocupat deja integral, iar apartamentele din al doilea bloc, cu 2,3 sau 4 camere, au fost rezervate în proporție de 40% până acum.

“Clienții care locuiesc în apartamentele Adora s-au declarant mulțumiți de calitatea spațiilor de locuit, lucru care nu poate decât să ne bucure și să ne motiveze să livrăm în continuare locuințe la aceleași standard ridicate”, a declarat Jaron Diament, CEO Tagor.

Ansamblul rezidențial curpinde și locuri de parcare supraterane și un parc amenajat cu spații verzi și locuri de joacă pentru copii.

Proiectele Adora sunt o investiție imobiliară a fondului Patron Capital, sub managementul dezvoltatorului Tagor, acestea fiind amplasate în București (Adora Urban Village și Adora Pipera), în Arad (Adora Park) și în Timișoara (Adora Forest).

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])