Încep lucrările de construcție la One Floreasca City, proiectul rezidențial dezvoltat pe terenul fostei fabrici Automatica

One United Properties începe luna aceasta lucrările la ansamblul rezidențial cu spații de retail și birouri One Floreasca City.

One Floreasca City va fi dezvoltat pe terenul fostei fabirici Automatica din București și va cuprinde trei blocuri de apartamente exclusiviste, dar și o clădire de birouri clasa A și un spațiu de retail care va fi amenajat în fosta hală Ford care va fi restaurată și modernizată.

Proiectul va fi dezvoltat pe o suprafață de 2,8 hectare, 30% din suprafață urmând să fie reprezentată de spații verzi. În plus, vor exista 1.200 de locuri de parcare.

Se estimează că lucrările vor fi finalizate simultan pentru toate spațiile, acestea urmând să fie livrate în 2020.

Dezvoltatorul a anunțat, totodată, că va aloca 1 milion de euro pentru investiții în infrastructură și că a donat 1.000 de mp către autorități.

Se dorește ca pe viitor Calea Floreasca să fie lărgită la 6 benzi, dar și să se implementeze o nouă soluție de trafic și de semaforizare și să existe noi alveole pentru stațiile de autobuz. În plus, ar urma ca sistemul de iluminat public să fie modernizat pe segmentul Bulevardul Mircea Eliade – Strada Banu Andronache.

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])