Încep lucrările pentru un ansamblu care va livra aproape 470 de apartamente în zona Expoziției din București

Lucrările pentru ansamblul rezidențial Parcului20, care își propune să livreze 469 de apartamente destinate segmentului mediu și mediu superior în zona Expoziției din Capitală, au fost demarate recent.

parcului20

Investiția totală în acest proiect este estimată la 40 de milioane de euro, conform dezvoltatorului Cordia România, divizia de investiții rezidențiale a grupului Futureal.

Ansamblul rezidențial va fi construit în două faze, prima dintre acestea, pentru care au fost demarate deja lucrările, va cuprinde 260 de apartamente și are termenul de finalizate în luna septembrie a anului viitor. A doua fază de dezvoltare va fi livrată în cel mult un an după aceasta.

Antreprenorul general ales pentru proiectul Parcului20 va fi Concelex.

ansamblu rezidential parcului20 cordia romania expozitiei

„După obținerea autorizației de construire în dececmbrie 2018, am urmărit să găsim acel furnizor care poate implementa o soluție complexă așa cum este cea de la Parcului20, care presupune construirea a 469 de apartamente cu finisaje de înaltă calitate, echipate standard cu sisteme smart-home. Suntem încrezători că acest parteneriat ne va ajuta să livrăm, la timp, un produs optim, care va răspunde nevoilor actuale ale pieței”, a declarat Mauricio Mesa Gomez, country manager Cordia România.

Parcului20 va fi unul dintre primele ansambluri rezidențiale inteligente din țară, toate locuințele din cadrul său urmând să fie echipate standard cu sisteme smart-home de ultimă generație. Acesta va cuprinde, în plus, o grădină privată de peste 3.000 de metri pătrați, o parcare pentru biciclete și echipamente outdoor pentru exerciții fizice.

Recent, reprezentanții Cordia România au anunțat și achiziția a patru noi terenuri în nordul Capitalei pentru dezvoltarea altor ansambluri rezidențiale.

Citește și: Brandul SVN intră pe piața imobiliară românească și vrea să ajungă în top 5 companii de consultanță în 2020

Citește și: Cum au evoluat prețurile apartamentelor în luna martie? Orașele în care au apărut majorări

Citește și: Topul județelor unde s-au vândut cele mai multe imobile în luna martie

Jurnalist cu aproape 10 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])