Începe construcția proiectului mixt NEO Timpuri Noi din București

Dezvoltatorul imobiliar One United Properties a obținut autorizația de construire și a demarat lucrările pentru proiectul mixt NEO Timpuri Noi.

proiect mixt neo timpuri noi

Acesta este dezvoltat pe un teren de 3.835 de mp, situat în sectorul 3 al Capitalei, prin intermediul diviziei NEO, axată pe proiecte rezidențiale exclusiviste de mici dimensiuni.

Imobilul cu 8 etaje va cuprinde 108 apartamente, cu 2,3 sau 4 camere, alături de spații comerciale. În proiect este inclusă o parcare subterană și o parcare exterioară supraetajată.

Dezvoltatorul a demarat, totodată, demersurile necesare pentru obținerea certificării Green Homes pentru NEO Timpuri Noi.

Din portofoliul diviziei NEO fac parte și proiectele NEO Floreasca Lake, aflat în București, și NEO Mamaia de pe litoral. Pentru acesta din urmă s-au demarat lucrările de construcții în luna octombrie a anului trecut.

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])