Începe construcția unui proiect rezidențial, în valoare de 30 de milioane de euro, în apropiere de zona Aviației

O companie turcă a început construcția unui nou ansamblu rezidențial, care va cuprinde însă și spații de birouri și spații comerciale, în apropiere de unul dintre cei mai importanți poli de business din Capitală – Aviației.

Caba Innovative Construct, parte a Caba Grup, companie din Turcia cu o experiență de 20 de ani în domeniul construcțiilor, implicată în 35 de proiecte cu peste 16.000 de unități construite la activ, și care activează și în domenii precum energie, logistică și turism, este unul dintre cei mai noi jucători de pe piața rezidențială din București.

Compania a început recent lucrările de construcție pentru un ansamblu rezindențial care va fi amplasat pe Bulevardul Barbu Văcărescu, în apropiere de zona Aviației. Proiectul poartă numele 102 The Address, are o valoare de circa 30 de milioane de euro, și va cuprinde 273 de apartamente cu 2, 3 și 4 camere și 503 locuri de parcare. La acestea se vor adăuga 12 spații de birouri și 2.900 de mp de spații comerciale.

De vânzarea apartamentelor din cadrul 102 The Address se vor ocupa reprezentanții Premier Estate Management. Prețurile pornesc, în momentul de față, de la 1.400 de euro/mp construit, potrivit Economica.

Finalizarea lucrărilor de construcție este așteptată în decembrie 2019, iar predarea apartamentelor către clienți va fi făcută la începutul anului 2020.

Inițial, pe terenul pe care va fi amplasat ansamblul rezidențial 102 The Address urma să fie construită o clădire de birouri.

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])