Începe primul târg imobiliar din ultimii 2 ani

Cea de-a 31-a ediție a TNI reunește peste 300 de profesioniști în imobiliare ce scot la vânzare locuințe noi și vechi, vile, case de vacanță, terenuri, spații de birouri din București, Ilfov, Constanța, Valea Prahovei, Dubai, Spania și Cipru.

Foto eveniment TNI, ediția 2019

Prima ediție a Târgului Național Imobiliar TNI organizată în ultimii 2 ani începe vineri, 10 septembrie, ora 10.00 la Palatul Parlamentului, Sala Unirii. Expoziția are loc până duminică, 12 septembrie și reunește ansambluri rezidențiale în exclusivitate, lansări de proiecte imobiliare și un program de prezentări, conferințe și networking dedicate specialiștilor și publicul larg.

În cadrul evenimentului, vizitatorii au acces în cadrul expoziției la proprietăți pe toate gusturile, bugetele și nevoile: apartamente premium în centrul capitalei, proprietăți de tip boutique, imobile exclusive în nordul capitalei, apartamente low-budget, penthouse-uri, construcții pe structură metalică, case de vacanță la munte sau la mare și oportunități de investiții în Dubai, Spania și Cipru.

„Ediția Târgului Național Imobiliar TNI din 10-12 septembrie va fi una specială pentru că reprezintă prima expoziție de profil organizată după o pauză de 2 ani și marchează o schimbare de paradigmă în piață. Cerințele și preferințele cumpărătorilor de proprietăți rezidențiale s-au schimbat, iar prețurile materialelor de construcție au crescut semnificativ, influențând și prețurile finale ale imobilelor. În acest context în care se înregistrează o creștere a interesului pentru achiziția de locuințe proprii, târgul imobiliar organizat în București la Palatul Parlamentului vine în ajutorul publicului cu cele mai avantajoase oferte din piață, declară Cristina BERCEA- PR Manager Târgul Național Imobiliar.

 Detalii privind ediția TNI din 10-12 septembrie pot fi regăsite descărcând aplicația de mobil TNI disponibilă gratuită pentru Android și IOS.

Citește și: Târgul Național Imobiliar TNI începe în 10-12 septembrie

Jurnalist cu aproape 10 ani experiență în media. A publicat articole și interviuri în revista Danube Connects, Carpatair Magazine, iar mai târziu a practicat jurnalismul de televiziune în cadrul postului Digi24 din Timișoara. Activitatea sa în Imobiliare.ro este axată pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri și analize de piață menite să ofere informații semnificative în piața imobiliară din România. (Contact: [email protected])