Începe seria evenimentelor Imobiliare Hub. Cele mai ample evenimente din această toamnă, se vor desfășura în patru centre regionale din România

Imobiliare Hub dă startul celor mai ample evenimente ce se desfășoară în patru centre regionale din țară. Seria de evenimente se va desfășura în Craiova, Brașov, Sibiu și Iași. Participarea este posibilă doar pe baza înscrierii.

Ultimii doi ani și jumătate au adus evenimente și provocări pe piața imobiliare, ducând totodată la fluctuații ale acestui sector. Dacă într-un trimestru se anunță vânzări record și creșteri de prețuri, alt trimestru raportează stagnări în vânzări și o diminuare a cererii. Pe acest fundal, astăzi, mai mult ca oricând este nevoie de întâlniri față în față cu membrii aceleași bresle, pentru un schimb de informații valoroase, într-o perioadă în care sectorul se află într-o continuă tranziție.

Imobiliare Hub se va desfășura în această toamnă în patru centre regionale

După evenimentele organizate în primăvară, ce au avut loc în Timișoara, Cluj-Napoca și Oradea, evenimente ce au reunit aproape 1000 de participanți, comunitatea profesioniștilor din imobiliare s-a dovedit a fi mai puternică și mai unită ca niciodată și dornică să afle experiențe noi, ce aduc un plus de valoare în activitatea desfășurată.

Ca de fiecare dată, aducem pe scena evenimentelor regionale unii dintre cei mai buni speakeri imobiliari pentru a afla ultimele tendințe regionale de la panelul de discuție.

Explorăm piețele din cele mai mari orașe din România și  analizăm noi centre regionale care trec prin schimbări. Astfel că deschidem seria evenimentelor cu un nou centru regional din sudul țării – Craiova. Evenimentul de aici va avea loc în data de 21 septembrie la Hotel Ramada. Înscriere-te aici pentru a putea participa la Imobiliare Hub Craiova.

Un centru care înregistrează un ritm accelerat de creștere pe segmentul rezidențial este Brașovul. Reunim toți profesioniștii din imobiliare în cadrul evenimentului din 6 octombrie, la Hotel Kronwell, pentru a analiza pulsul pieței de aici și pentru afla tendințele pieței în următoarea perioadă.  Înscrie-te aici la evenimentul Imobiliare Hub Brașov.

La scurt timp după evenimentul din Brașov, ajungem în Sibiu. Evenimentul va avea loc în data de 7 octombrie, la Hotel Golden Tulip, unde dezbatem aceleași subiecte interesante cu profesioniștii din regiune. Înscrie-te aici la evenimentul Imobiliare Hub Sibiu.

Seria de toamnă a evenimentelor regionale Imobiliare Hub se va încheia în Iași, la Palas Mall, în data de 18 octombrie. Profesioniștii din sectorul imobiliar se pot înscrie la evenimentul Imobiliare Hub Iași, aici.

Pentru a fi la curent cu noutățile și pentru că informația înseamnă putere, într-o piață sensibilă, în care mesajele mixte continuă să vină din toate direcțiile, înscrie-te și află informațiile direct de la sursa principală.

 

Citește și: Accesibilitatea locuințelor în țările europene. Câte salarii trebuie să economisească un român pentru achiziția unui apartament?

Citește și: Chiriile se pregătesc de scumpiri înainte de începutul anului universitar. Cele mai mari prețuri în Cluj-Napoca, cele mai mari scumpiri sunt așteptate în Timișoara

 

Jurnalist cu aproape 10 ani experiență în media. A publicat articole și interviuri în revista Danube Connects, Carpatair Magazine, iar mai târziu a practicat jurnalismul de televiziune în cadrul postului Digi24 din Timișoara. Activitatea sa în Imobiliare.ro este axată pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri și analize de piață menite să ofere informații semnificative în piața imobiliară din România. (Contact: [email protected])