InCityResidences, al patrulea bloc la vânzare

Anchor Grup anunță scoaterea la vânzare a celui de-al patrulea bloc din ansamblul rezidențial, primul dezvoltat de la revenirea pieței rezidențiale după criză.


InCityResidencesAnchor Grup, dezvoltator prezent pe piața autohtonă din 1997 și ale cărui investiții în România se ridică la 350 de milioane de euro, lansează spre vânzare un nou bloc aflat în ansamblul rezidențial InCityResidences din capitală, situat în apropierea București Mall, pe Calea Dudești. Apartamentele din noul imobil de 17 etaje, incluzându-le și pe cele triplex, pot fi rezervate încă din luna februarie, iar proprietarii se vor putea muta în ele începând din toamna acestui an. La ora actuală se lucrează la finisajele acestora, iar peste 10% din spațiile de locuit au fost achiziționate.

Ansamblul rezidențial InCityResidences a fost lansat în toamna anului 2009. Prima etapă de dezvoltare a proiectului a presupus darea în folosință a trei imobile, totalizând 373 de spații de locuit. Prin lansarea spre vânzare a celui de-al patrulea bloc, capacitatea InCityResidences ajunge la peste 500 de apartamente.

„Am pus în vânzare apartamentele din blocul D acum, remarcând o evoluție a pieței imobiliare și, totodată cererea crescută pentru spații de locuit premium situate în centrul orașului”, a declarat Affan Yildirim, directorul general al Anchor Grup.

Aflat la 500 de metri de București Mall (primul centru comercial modern din București, dezvoltat de asemenea de Anchor Grup), Piața Alba Iulia și stația de metrou Dristor, noul bloc al InCityResidences este înconjurat de 5.000 de metri pătrați de spații verzi. Cele 129 de apartamente din clădire sunt de 13 tipuri, iar suprafața lor variază de la 63 de metri pătrați până la 265 de metri pătrați.

Apartamentele din blocul D se vând dotate cu mobilier de bucătărie cu un design contemporan și electrocasnice Franke. ”Finisajele highend includ baterii de baie moderne, plăci ceramice și parchet triplu stratificat de înaltă calitate de la unii dintre cei mai apreciați producători europeni de astfel de materiale. Izolația clădirii se ridică la aceleași standarde, fațada fiind acoperită cu material alpolic, un material compozit din aluminiu cu miez mineral non-combustibil, care îi garantează rezistența și durabilitatea. Locuitorii InCityResidences beneficiază și de terasele generoase ale apartamentelor, dar și de atmosfera intimă și familiară a ansamblului”, mai spun reprezentanții dezvoltatorului. Prețurile pornesc de la 1.050 euro pe metru pătrat construit, la care se adaugă TVA.

Proprietarii apartamentelor din InCity beneficiază de locuri de parcare situate în două subsoluri, de loc de joacă pentru copii, de securitate 24/24, dar și de un centru de fitness World Class, piscină acoperită și de serviciile oferite de salonul de înfrumusețare Gett’s Hair Studio. Locuitorii InCityResidences sunt în majoritate persoane tinere, active, care apreciază timpul de calitate petrecut acasă, dar și ieșirile și întâlnirile cu prietenii.