Indicele ROBOR a ajuns la casele de pariuri. Care sunt cotele

Evoluția indicelui ROBOR la 3 luni, atât de urmărită în ultima perioadă, a ajuns acum și în atenția caselor de pariuri. Compania de pariuri sportive Stanleybet a lansat o ofertă specială de pariuri în acest sens. 

robor pariuri

Persoanele interesate pot paria pe nivelul la care va ajunge ROBOR la 3 luni, indice în funcție de care se calculeză costul creditelor în lei cu dobândă variabilă, atât până la finalul lunii iulie, cât și până la finalul anului.

Pentru evoluția indicelui până la data de 31 iulie, Stanleybet oferă o cotă de 1,8 pentru posibilitatea ca acesta să depășească 3,5% și de 1,9 pentru cei care vor să mizeze că acesta nu va depăși acest nivel. Practic, dacă o persoană pariază 100 de lei pentru că este convinsă că ROBOR la 3 luni va depăși 3,5% până în ultima zi a lunii în curs și acest lucru se întâmplă, aceasta va câștiga 180 de lei.

În cazul evoluției indicelui până pe 31 decembrie, poți miza că acesta va ajunge la 4% cu o cotă de 2,20 sau că nu va atinge acest prag cu o cotă de 1,6.

Indicele ROBOR la trei luni a ajuns miercuri la 3,43% pe an, potrivit datelor Băncii Naționale a României (BNR). La începutul lui 2018, acesta era de 2,05%, iar în iulie 2017 se situa sub pragul de 1%.

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])