Imaginile impresionante surprinse aici au ajutat la promovarea festivalului de lux Fyre. Acum, insula privată este de vânzare

Vă mai amintiți de festivalul Fyre? Promitea o experiență muzicală de lux pe o insulă privată, cazare în cabane pe plajă, preparate culinare de primă clasă și șansa de a te întâlni cu unele dintre cele mai cunoscute modele din lume, dar s-a dovedit a fi un adevărat fiasco. Fyre s-a transformat în subiect pentru documentare pe Netflix și Hulu și este supranumit „cea mai tare petrecere care nu a avut loc niciodată”. Acum, insula din Bahamas unde au fost filmate imaginile incredibile utilizate în clipul de promovare dedicat festivalului a fost scoasă la vânzare.

insula privata fyre vanzare

Insula privată este cunoscută sub numele de Saddleback Cay și a fost scoasă la vânzare pentru suma de 11,8 milioane de euro.

Aceasta cuprinde șapte plaje, o proprietate rezidențială principală și alte câteva căsuțe, toate situate pe un teren de circa 141.640 de mp.

Imagini impresionante surprinse aici în prezența unor modelele cu renume internațional, ca Bella Hadid și Hailey Baldwin, au fost câteva dintre ingredientele care au contribuit la viralizarea clipului de promovare al Fyre în mediul online. Mai mult, celebrități și influenceri și-au adus aportul prin distribuirea acestuia pe paginile lor de pe platformele social media.

Pachetele pentru accesul la festival costau de la 500 la 400.000 de dolari.

În realitate însă, festivalul nu a fost organizat pe Saddleback Cay, ci pe insula Exuma. Participanții s-au înfruntat cu spectacole anulate, au fost cazați în corturi și au primit, în locul preparatelor gourmet promise, sandwich-uri cu brânză.

Eșecul Fyre a fost unul major, iar organizatorii au ajuns să fie dați în judecată într-un proces de 100 de milioane de dolari.

Citește și: O proprietate din Franța, vândută în prima tranzacție imobiliară de anvergură din Europa realizată prin tehnologia blockchain

Citește și: Penthouse de 82 de milioane de dolari în cea mai înaltă clădire rezidențială din New York, vândut după doi ani pe piață. Compromisul la care s-a ajuns pentru a-i găsi proprietar – VIDEO

Citește și: Topul celor mai impresionanți zgârie-nori finalizați în 2018 în lume. Aproape 32% cuprind spații rezidențiale

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])