Investiția în ansamblul rezidențial Cosmopolis a depășit 300 de milioane de euro. Câte locuințe s-au vândut până acum

Investiția în ansamblul rezidențial Cosmopolis, unul dintre cele mai ample proiecte imobiliare din țară, a depășit 300 de milioane de euro în aproape 11 ani.

cosmopolis investitie

Până acum, s-au vândut peste 3.000 de apartamente și vile în cadrul Cosmopolis. Comunitatea a ajuns astfel să includă circa 7.300 de locuitori, în principal familii tinere cu unul sau doi copii și tineri profesioniști care lucrează în zona de nord a Bucureștiului.

„Ne-am propus să dezvoltăm cel mai amplu proiect rezidențial și nu ne vom opri în punctul actual. Cosmopolis este deja un oraș de dimensiuni mai reduse, avem zeci de kilometri de drumuri și alei, am dezvoltat o serie întreagă de facilități și vom continua să adăugăm altele noi, care să aducă valoare adăugată rezidenților noștri”, a declarat Ahmet Buyukhanli, președintele Opus Land Residential Development, dezvoltatorul ansamblului, potrivit Agenda Construcțiilor.

Printre facilitățile de care beneficiază locuitorii se numără două grădinițe, o școală primară, două parcuri, o plajă privată, 24 de piscine exterioare, mai multe terenuri de sport și un strip mall.

Agentul exclusiv al acestui proiect este, din anul 2013, Coldwell Banker.

 

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])