Investiție de 12 milioane de euro într-un ansamblu rezidențial din Cluj. Lucrările se finalizează luna aceasta

Lucrările la ansamblul rezidențial ACI Residence din Cluj-Napoca vor fi finalizate pe parcursul iunii iulie. Investiția în acest proiect s-a ridicat la aproximativ 12 milioane de euro.

aci residence cluj
Foto: Facebook/ACI Residence

Ansamblul rezidențial aflat pe strada Calea Turzii din Cluj-Napoca cuprinde 171 de apartamente. Acesta dispune, totodată, de locuri de parcare în subteran și în parcări supraterane, dar și de câteva spații comerciale și de birouri.

ansamblu rezidential aci residence
Foto: Facebook/ACI Residence

„Până în prezent am vândut 62 din cele 171 de apartamente ale ansamblului nostru rezidențial, iar unitățile locative vor putea fi ocupate din luna septembrie”, a declarat pentru ZF Transilvania directorul general al dezvoltatorului ACI Cluj, cu proiecte în România, dar și în străinătate.

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])