Investiție de 12 milioane de euro într-un ansamblu rezidențial din Otopeni. Când vor fi gata lucrările de construcție

Prima etapă a construcției noului ansamblu rezidențial Ambasad’Or Home, dezvoltat cu o investiție de 12 milioane de euro, va fi finalizată în vara acestui an.

Ansamblu rezidential

Noul ansamblu rezidențial, care va fi localizat pe Drumul Odăii din Otopeni, a fost dezvoltat cu o investiție 100% românescă și va cuprinde 140 de apartamente cu 2 și 3 camere în blocuri cu regim de înălțime redus, respectiv P+4.

Noul ansamblu rezidențial din Otopeni

Ansamblul rezidențial Ambasad’Or Home este construit pe un teren de 10.000 de mp, unde existau inițial mai multe depozite.

Ansamblu rezidential in otopeni

Acesta se va afla la doar 300 de metri de viitoarea magistrală de metrou care va lega centrul Capitalei de zona de nord.

Foto: ambasador-home.ro

Lucrările de construcție au fost începute în vara anului trecut, dezvoltarea acestui proiect fiind susținută de Nicușor Stan, investitorul care deține centrul de evenimente Ambasad’Or, și vor fi finalizate pentru întreg complexul până la sfârșitul acestui an.

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])