Investiție de 30 de milioane de euro. Construcția proiectului, demarată în plină stare de urgență

S-au demarat lucrările pentru un nou proiect cu peste 300 de apartamente în zona Bucur Obor din Capitală. Investiția este estimată la 30 de milioane de euro.

Proiectul Avrig Park Residence va aduce pe piața din București 325 de locuințe noi, de la studiouri la apartamente cu 2 și 3 camere și până la duplexuri cu 4 camere, amplasate în două corpuri independente de clădire, cu un regim de înălțime 5S+P+10.

La parterul blocurilor se vor găsi spații comerciale, iar în subteran 405 locuri de parcare împreună cu spații de depozitare.

Ansamblul situat în Sectorul 2 al Capitalei este dezvoltat de Rock Development, o companie cunoscută pentru proiectul Politehnica Park Residence aflat tot în București, în zona Grozăvești-Politehnică, iar finanțarea sa este asigurată de UniCredit Bank.

„Construcția Avrig Park Residence a început chiar în timpul stării de urgență, acesta fiind un semnal foarte pozitiv pentru piață”, a declarat Andrei Sârbu, CEO SVN România, consultantul imobiliar și agentul exclusiv al proiectului.

„Proiectele gândite temeinic și cu finanțări bancare aprobate merg înainte, iar Avrig Park Residence este primul ansamblu a cărei construcție a început dintr-o listă amplă de proiecte anunțate spre dezvoltare în arealul lărgit reprezentat de zona Obor”, a mai adăugat CEO-ul companiei de consultanță imobiliară.

În prima fază vor fi livrate 122 de apartamente. Termenul de finalizare este estimat pentru luna iunie a anului viitor.

Citește și: Câte imobile s-au vândut în aprilie în România? DATE OFICIALE

Citește și: Piața imobiliară, restart după COVID-19. Ce se întâmplă cu prețurile?

Citește și: Tendințe în perioada de izolare. Ce s-a căutat și ce reduceri au încercat cumpărătorii să obțină de la dezvoltatori?

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])