Ionescu, Impact Developer & Contractor: Costurile de construire vor suferi o creștere accelerată în următoarea perioadă

În ultimii ani s-a putut observa o majorare a costurilor de construire cu peste 10%, potrivit reprezentanților dezvoltatorului Impact Developer & Contractor, care lucrează, la ora actuală, la ansamblurile Greenfied Residence și Luxuria Domenii Residence din București.

„Am văzut în ultimii trei ani o creștere de peste 10% a costului. Ne așteptăm ca această creștere să fie accelerată în perioada următoare”, a declarat Răzvan Ionescu, directorul de marketing al dezvoltatorului.

Acesta a mai spus și că poziția de dezvoltator mare, cu proiecte de anvergură în portofoliu, oferă companiei un avantaj.

„Pentru că avem foarte multe proiecte și strângem un ecosistem de contractori în jurul nostru, reușim să securizăm anumite costuri pe o perioadă mai lungă”, a explicat Ionescu adăugând că toate acestea oferă și o mai mare predictibilitate pe dezvoltările ulterioare.

Citește și: Profilul cumpărătorului, așa cum este văzut de unul dintre cei mai vechi dezvoltatori imobiliari. Care este rețeta succesului?

Citește și: Răzvan Ionescu, Impact Developer&Contractor: TVA de 5% reprezintă un avantaj mare, dar așteptăm și o revizuire a pragului de 450.000 de lei

Citește și: Cine va livra „la cheie” trei dintre clădirile din cadrul Luxuria Domenii Residence

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])