La cererea clienților, Alesonor construiește încă 8 locuințe verzi în Amber Gardens

Alesonor, dezvoltatorul proiectului imobiliar Amber Gardens, extinde complexul cu 8 locuinţe verzi de lux, inteligente, cu suprafeţe construite de 155 metri pătrați, respectiv 175 metri pătrați şi grădini cu suprafețe începând cu 350 metri pătrați.

Amber GardensNoile vile verzi de lux respectă în totalitate standardele de eficienţă energetică, design modern, confort, calitate şi intimitate ale proiectului Amber Gardens şi au fost special proiectate la cererea clienţilor care îşi doreau locuinţe în cadrul ansamblului Amber Gardens, personalizate în funcţie de nevoile familiilor lor.

Până în prezent, în cadrul proiectului Amber Gardens au fost vândute 32 de locuinţe verzi de lux cu dimensiuni de peste 250 metri pătrați şi grădini de peste 550 metri pătrați, iar 14 familii locuiesc deja în complex. Potrivit reprezentanților dezvoltatorului, fiecare locuinţă poate aduce locuitorilor săi economii de aproximativ 50.000 euro de-a lungul a 20 de ani datorită utilizării eficiente.

„Am primit foarte multe solicitări din partea potenţialilor clienți Amber Gardens pentru locuinţe în cadrul complexului, adaptate nevoilor familiilor lor, de la locuinţe de 150 metri pătrați la peste 550 metri pătrați construiţi. Ne bucurăm să întâlnim din ce în ce mai multe familii interesate de Amber Gardens, un proiect ambițios și inovator. Sunt familii care apreciază calitatea şi durabilitatea pe termen lung a construcţiilor noastre, designul modern, profesionalismul echipei noastre şi, în acelaşi timp, înţeleg beneficiile pe care le oferă o locuinţă verde, printre care eficienţă energetică, confort, intimitate, stil de viaţă mai sănătos, aproape de natură. În acest context, am acceptat provocarea de a construi un ansamblu în care, respectând standardele de casă pasivă şi design bioclimatic, precum şi pe cele de design modern ale complexului, să oferim locuinţe potrivite ca dimensiuni pentru familiile care ne-au solicitat adaptarea proiectului, familii care împărtaşesc aceleaşi valori şi împreună alcătuiesc o comunitate frumoasă”, a declarat Alex Skouras, Managing Partner Alesonor.

Amber Gardens 2

Investiţia într-o locuinţă verde de lux, inteligentă, cu suprafaţă construită de 155 metri pătrați şi grădină cu suprafaţă începând cu 350 metri pătrați pornește de la 182.000 euro + TVA.  În complexul rezidențial de lux Amber Gardens locuiesc în prezent 14 familii, din cele 32 care au ales deja o vilă. Membrii comunității Amber Gardens sunt familii care își doresc un stil de viață mai sănătos, echilibrat, sunt din ce în ce mai preocupați de calitatea vieții lor, de confortul pe care îl oferă locuința personală și de eficiența energetică, precum și de intimitatea spațiului în care locuiesc. Printre clienții Amber Gardens sunt antreprenori, expați, părinți ai căror copii studiază la școlile din nordul capitalei și au ales să locuiască într-o comunitate care împărtășește aceleași preocupări pentru stil de viaţă.

Proiectul Amber Gardens a obținut prima certificare “Casă Verde” din București, acordată de Romania Green Building Council (RoGBC), în anul 2015.

„Locuinţele verzi oferă economii substanţiale la costurile pentru energie şi asigură calitate, sănatate şi confort ca beneficii suplimentare comparativ cu locuinţele standard existente pe piaţă. O certificare independentă oferă o garanţie cumpărătorului cu privire la modul în care locuinţa a fost construită pentru a atinge aceste standarde ridicate de sustenabilitate. Am fost bucuroşi să oferim certificarea noastră Green Homes certified by Romania Green Building Council dezvoltatorului Alesonor pentru proiectul Amber Gardens, primul proiect de vile din zona Bucureştiului şi din România care a îndeplinit cu succes şi chiar a depăşit standardele necesare obţinerii certificării.”, declară Monica Ardeleanu, Director Executiv, RoGBC.