Lucrările de construcții pentru Parcului20, ansamblu dezvoltat de Cordia România în București, vor fi demarate în ianuarie 2019

Cordia România, divizia de dezvoltări rezidențiale a grupului Futureal, a obținut autorizația de construire pentru cele două faze ale ansamblului Parcului20, situat în Capitală, în zona Expoziției. Lucrările vor fi demarate la începutul anului viitor.

ansamblu rezidential parcului20 cordia romania expozitiei

„Vom demara lucrările în ianuarie 2019, în condițiile în care am semnat deja peste 20 de rezervări într-o lună, iar interesul clienților pentru acest ansamblu este foarte ridicat”, a declarat Mauricio Mesa Gomez, CEO al Cordia România.

„Mai mult de jumătate dintre apartamentele din Parcului20 se încadrează în plafonul de preț pentru TVA 5%. Zona Expoziției din nordul Bucureștiului este într-o dezvoltare imobiliară semnificativă pe segmentul office și vom contribui la creșterea acestui nou pol imobiliar printr-un ansamblu rezidențial de calitate”, a mai adăugat acesta.

cordia romania ansamblu rezidential parcului20

Proiectul Parcului20 este dedicat segmenului medium și medium-high și va cuprinde, la final, 469 de apartamente dispuse în două clădiri cu regim de înălțime S+P+11E+E11duplex. Dezvoltarea sa va necesita, potrivit estimărilor companiei, o investiție totală de 40 de milioane de euro.

Toate apartamentele vor fi echipate cu sisteme smart home de ultimă generație. Locuințele vor fi disponibile în 30 de configurații, de la studiouri la apartamente cu 2 camere și duplexuri cu 5 camere.

În prima fază, pentru care lucrările de construcții vor porni la începutul lui 2019, vor fi realizate 260 de apartamente. Livrarea lor este așteptată în septembrie 2020. Reprezentanții Cordia România estimează că finalizarea următoarei faze va fi realizată la cel mult un an de la încheierea primei etape a proiectului.

Citește și: Care sunt planurile grupului Futureal pe piața imobiliară din România? Mauricio Mesa Gomez: „Intenționăm să construim 1.300 de apartamente în anii următori”

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])