Lucrările la ansamblul dezvoltat de Impact în zona Expoziției din București intră în faza a doua. Patru clădiri vor fi livrate în 2020

Dezvoltarea ansamblului premium Luxuria Domenii Residence situat în zona Expoziției, pol de business în creștere al Capitalei, a ajuns la a doua fază. Aceasta include patru blocuri și are ca termen de livrare trimestrul al treilea al anului viitor.

Lucrările de construcții pentru Luxuria Domenii Residence au fost demarate în prima parte a anului trecut, în faza I fiind ridicată structura primelor trei blocuri, din totalul de 9 câte va include ansamblul la finalizare, și fiind realizate finisajele pentru primul lot de apartamente.

Dezvoltatorul anunță acum încheierea perioadei de vânzări off-plan, care va marca și o creștere a prețurilor de la 1 august, și demararea lucrărilor la cea de-a doua fază.

Aceasta va cuprinde patru noi blocuri, cu un total de 268 de locuințe, de la unități de tip studio la apartamente cu 2,3,4 și 5 camere, precum și duplexuri și apartamente cu grădină, cu suprafețe cuprinse între 54 și 327 de mp. Tot în etapa a doua de dezvoltare vor fi amenajate 296 de locuri de parcare subterane și zece grădini tematice cu o suprafțaă de 2.500 de mp.

„Prima fază a proiectului Luxuria a avut un succes foarte mare în rândul investitorilor din piața de real estate, aceștia înțelegând primii potențialul acestei zone, un hub de business emergent cu puține proiecte rezidențiale în imediata proximitate”, a declarat Bogdan Oșlobeanu, CEO Impact Developer&Contractor Group, compania care deține dezvoltatorul proiectului – Bergamot Developments. El a mai estimat că, până la finele lui 2021, în zonă vor fi livrați circa 160.000 de mp de spații de birouri în care vor ajunge să lucreze aproximativ 17.000 de angajați

„Luxuria este primul proiect rezidențial care livrează în acest hub, ceea ce înseamnă un randament investițional foarte bun, într-un timp relativ scurt”, a mai adăugat Oșlobeanu.

luxuria domenii residence primele blocuri

„Începând cu faza a doua, continuăm să ne adresăm clienților care urmăresc obținerea unor randamente investiționale foarte bune, mizând pe potențialul excepțional de dezvoltare al acestei zone, dar începem să ne concentrăm mai ales pe clienții care se află în căutarea unei locuințe personale premium cu termen de livrare scurt și care preferă să ia decizia de achiziție după ce au șansa să interacționeze cu produsul finit”, a completat Răzvan Ionescu, directorul de marketing al dezvoltatorului.

Luxuria Domenii Residence va fi construit în trei faze pe un teren cu o suprafață de 22.500 de mp și va cuprinde, în total, 630 de apartamente și 9.650 de mp de vegetație, inclusiv un parc propriu de 2.500 de mp. Rezidenții vor avea la dispoziție mai multe facilități, precum accesul la două săli de sport, servicii de concierge și mentenanță. Locurile de parcare vor fi amenajate exclusiv în subteran.

Ansamblul se află în curs de certificare BREEAM și este proiectat pentru a se încadra în clasa energetică A și în categoria clădirilor verzi.

Citește și: Profilul cumpărătorului, așa cum este văzut de unul dintre cei mai vechi dezvoltatori imobiliari. Care este rețeta succesului?

Citește și: Răzvan Ionescu, Impact Developer & Contractor – TVA de 5% reprezintă un avantaj mare, dar așteptăm și o revizuire a pragului de 450.000 de lei

Citește și: Ionescu, Impact Developer & Contractor – Costurile de construire vor suferi o creștere accelerată în următoarea perioadă

Jurnalist cu aproape 10 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])