Majorare de capital de până la 70 de milioane de euro, anunțată de One United Properties

One United Properties, unul dintre cei mai activi dezvoltatori imobiliari din București, cu un portofoliu cu o valoare de piață de peste 1,1 miliarde de euro ce cuprinde peste 2.000 de unități rezidențiale exclusiviste și spații de birouri A+, anunță o majorare de capital de până la 70 de milioane de euro.

Creșterea de capital a fost aprobată săptămâna trecută, în urma Adunării Generale a Acționarilor, la o evaluare de 380 de milioane de euro înainte de majorare și de până la 450 de milioane după majorare.

„Noua structură de capital a companiei ne permite consolidarea proiectelor de dezvoltare imobiliară și accelerarea creșterii”, a declarat Victor Căpitanu, co-fondatorul One United Properties.

„Pe baza sa, vom putea ajunge cu capitalul social până la 100 de milioane de euro și la capitaluri proprii de peste 200 de milioane de euro. Ceea ce asigură continuitate în implementarea viziunii companiei de a livra proiecte sustenabile de referință, dar ne permite și să ne transformăm din dezvoltator în investitor și dezvoltator”, a mai adăugat Căpitanu.

Compania are, totodată, doi administratori noi de anul acesta în Consiliul de administrație. Este vorba despre Marius Diaconu, fondatorul și CEO-ul companiei Altius, și de Claudio Cisullo, antreprenor, investitor și fondator al CC TrustGroup AG.

Poți afla cum vedere Claudio Cisullo potențialul României în domeniul imobiliar din opinia sa publicată în cel mai nou raport elaborat de Analize Imobiliare, platforma de real estate intelligence lansată de Imobiliare.ro. Este disponibilă AICI.

DESCARCĂ INTEGRAL NOUL RAPORT – Piața imobiliară rezidențială T3 2020

Citește și: Viitorul dezvoltării urbane, în opinia președintelui mondial al FIABCI. Ce trebuie să știi despre orașele lumii

Citește și: Aproape 4.300 de autorizații eliberate în septembrie pentru clădiri rezidențiale

Citește și: Revenire vizibilă pe piața rezidențială în trimestrul III. Prețurile s-au stabilizat, iar cererea este în creștere

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])