Millstone Developments își anunță exit-ul din proiectul Flanders Residence. Care sunt planurile de viitor ale dezvoltatorului?

Reprezentanții companiei de dezvoltare imobiliară Millstone Developments și-au anunțat exit-ul din proiectul Flanders Residence și intenția de a se concentra pe proiecte care vor aduce pe piața din București 70 de noi locuințe de lux.

flanders residence
Foto:flandersresidences.ro

Millstone Developments a încheiat recent achiziția unui teren cu o suprafață de 1.142 de mp situat în zona Calea Victoriei și a unui teren de 1.622 de mp în vecinătatea cartierului Armenesc din Capitală.

Aici compania vrea să dezvolte proiecte de tip boutique la final urmând să fie disponibile 70 de unități locative de lux.

În plus, Millstone Developments se află, în prezent, în negocieri pentru cumpărarea unui nou teren pe care are în plan construcția unui ansamblu rezidențial de tip boutique cu 35 de unități.

Valoarea totală a proiectelor companiei, în plan și în portofoliu, este estimată la circa 30 de milioane de euro.

În portofoliul companiei se află și un proiect de spații de birouri localizat în vecinătatea aeroportului Otopeni.

Proiectul ansamblului rezidențial Flanders Residence, care va cuprinde la final 200 de apartamente situate în apropierea lacului Grivița din București, din care Millstone Developments și-a anunțat exit-ul rămâne în întregime în portofoliul Koramic Real Estate.

Citește și: Începe construcția proiectului mixt NEO Timpuri Noi din București

Citește și: Maggie Kitshoff, Prime Kapital, despre primele ansambluri din România ale dezvoltatorului și obiectivele anului viitor. „Piața rezidențială va menține o traiectorie ascendentă”

Citește și: Lucrările de construcții pentru Parcului20, demarate în ianuarie 2019

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])