New Residence București, rezervat în proporție de 20%

Complexul rezidențial construit de fondul de investiții BRIP este cea mai mai mare investiție rezidențială realizată anul acesta în sectorul 5 al capitalei, conform datelor furnizate de primăria sectorului.

New Residence Bucuresti1Investiția estimată la 10 milioane de euro se va concretiza în primăvara lui 2017 în peste 200 de locuințe finisate la cheie, precum și în spații comune protejate pentru viitorii locatari, ce le va oferi facilități compexe, atent alese, precum locuri de parcare, locuri de joacă pentru copii și afterschool, farmacie, supermarketuri, club de socializare.

Până în prezent a fost rezervat un procent de 20% din complexul New Residence București, ceea ce reprezintă peste 3 milioane de euro. Cel mai scump apartament achiziționat valorează 88.000 E și are 3 camere, cu suprafață totală de 95 mp, în timp ce, cea mai ieftină locuință cumpărată valorează 36,000 E și este o garsonieră cu suprafața de 41 mp.

“Anul acesta am simțit o evolutie bună a pieței rezidențiale. În scurt timp de la începerea construcției New Residence București am început să primim solicitări, drept urmare am reușit să vindem 20% din tot complexul, în doar câteva luni, înainte de finalizarea etapelor de construcție. Dacă se va păstra această tendință, în următorii ani vom avea în vedere cel puțin 5 proiecte rezidențiale noi.”, a afirmat Cristian Mercioniu, General Manager New Residence.

Majoritatea persoanelor care au rezervat locuințe în cadrul complexului sunt tineri cu familii, cu o medie de vârstă de până la 40 de ani, dar și investitori care cumpără locuințe pentru a le da ulterior spre închiriere. Locuințele au fost achitate în majoritatea lor fie din surse proprii, fie prin credite imobiliare standard. Lucrările de construcție la New Residence București au început în luna iunie a acestui an.