New Residence, grad de ocupare de 80%. Ce planuri are dezvoltatorul?

New Residence București, ansamblul rezidențial din zona Drumul Taberei – Ghencea, realizat de dezvoltatorul imobiliar British Romanian Investment Partnership și finalizat în octombrie 2017, are deja un grad ridicat de ocupare, de 80%. Dezvoltatorul și-a anunțat planurile pentru următoarele 24 de luni.

New Residence_showroom 3camDezvoltat pe o suprafață totală de 10.000 de metri pătrați, localizat în zona de Sud-Vest a Capitalei, în Ghencea, ansamblul rezidențial New Residence totalizează 214 de apartamente împărțite în 7 tronsoane, în regim de înălțime mic (parter + 2 etaje + mansardă), asigurând rezistență ridicată la seisme, de până la 8.9 grade pe scara Richter, potrivit declarațiilor dezvoltatorului.

Proiectul a fost demarat în luna iunie  2016 și a fost finalizat în luna octombrie 2017. Proiectul  include și construirea unui număr de 14 spații comerciale.

 “Suntem convinși că facilitățile oferite de New Residence și raportul calitate/preț sunt considerentele principale pentru care oamenii au ales să înceapă o nouă viață în New Residence. Printre cei care au ales New Residence sunt familii tinere, părinți care locuiesc în zonă și investesc în apartamente pentru copiii lor, dar și investitori atrași de calitatea finisajelor și de structura ultramodernă a ansamblului rezidențial, inspirată de proiectele britanice, ceea ce face ca prețul chiriilor să fie foarte competitiv”, a declarat Cristian Mercioniu, Director General New Residence.

În zona ansamblului rezidențial se află o serie de facilități precum hypermarketuri, centre comerciale, parcuri, școli sau grădinițe. Cele 14 spații comerciale din ansamblu vor avea destinația de hypermarket, sală de fitness, afterschool, clinică medicală și farmacie.

Locuințele din New Residence sunt disponibile la prețul de vânzare  de 1000 euro/mpc, cu TVA 5% și balconul bonus. Pentru a facilita achiziția, New Residence are parteneriate cu mai multe bănci, instituții financiare importante și firma de brokeraj AVBS Credit, în vederea obținerii celei mai avantajoase soluții de finanțare.

ARDC (UK) Ltd. este asociatul majoritar al companiei British Romanian Investment Partnership SRL .ARDC (UK) Ltd este o companie înregistrată în Marea Britanie care acumulează prin intermediul asociaților ei experiență în mai multe domenii de activitate (bancar, financiar, real estate și construcții). Prin proiectul New Residence, ARDC (UK) Ltd realizează a doua investiție imobiliară în București, după finalizarea cu succes a ansamblului New Residence Măgurele care include 188 de apartamente, 4 spații comerciale și 8 case de tip individual și duplex. Valoarea investiției în proiectul New Residence București este estimată la aproximativ 10 milioane de euro.

Pentru următoarele 24 de luni, ARDC (UK) Ltd. are în plan dezvoltarea unui ansamblu rezidențial premium, cu 130 de apartamente, în zona Timpuri Noi, un ansamblu de 40  de case individuale, tip boutique, la Măgurele și unul de locuințe în zona actualului complex New Residence, ce va avea o capacitate de aproximativ 70 de apartamente de 2 și 3 camere, tot cu regim mic de înălțime.