NORDIS Group anunță începerea livrărilor din ansamblul hotelier și rezidențial Nordis Mamaia. Până la 1000 de unități vor fi predate anul acesta

Până la finalul anului, dezvoltatorul estimează că va preda până la 1000 de proprietăți din proiectul său situat la malul mării.

Nordi Mamaia

Nordis Group, dezvoltator imobiliar de ansambluri hoteliere și rezidențiale premium, anunță că în luna iulie a acestui an începe livrarea unităților hoteliere și rezidențiale din etapa I a ansamblului Nordis Mamaia. Respectând politica agreată contractual, compania va achita un venit lunar fiecărui proprietar care a investit într-o cameră sau un apartament de hotel. Conform randamentului anual de 7% garantat, chiriile pe care le vor primi investitorii pot depăși și 1000 euro.

Localizat în zona de Nord a stațiunii, Nordis Mamaia reprezintă un mix între segmentul rezidențial și cel hotelier, completat de zone de relaxare și facilități ce confirmă standardul unui hotel de 5 stele: piscine interioare și exterioare, spa de 3.200 mp, 12 restaurante și cafenele, cinema, sală polivalentă, galerie comercială cu branduri premium, loc de joacă pentru copii, centru de recuperare medicală, plajă privată de 26.000 de metri pătrați.

În prezent, unitățile din clădirile hoteliere 1 și 2 ale ansamblului Nordis Mamaia sunt finalizate în proporție de 95% și vor fi livrate începând din vară, când se vor încheia și contractele de vânzare-cumpărare cu proprietarii.

Etapa a doua cuprinde peste 1160 de apartamente rezidențiale și numeroase servicii și facilități de 5 stele

Totodată, Nordis Group dezvoltă etapa a doua a ansamblului Nordis Mamaia, situată chiar lângă cele 4 corpuri deja construite la mare. Etapa a doua cuprinde peste 1160 de apartamente rezidențiale și numeroase servicii și facilități de 5 stele: piscine exterioare, sală polivalentă cu peste 1000 de locuri, centru de recuperare medicală, casino VIP, spații comerciale.

„(….) Am vândut 90% din stocul hotelier la mare, 100% din cel de la Sinaia și 50% din unitățile hoteliere de la Brașov, ceea ce validează atractivitatea produsului și a acestui model de business nou pentru România. Ne-am asumat rolul de pionier și ne ținem de promisiune: inovăm, livrăm și oferim cel mai înalt standard de calitate în dezvoltări imobiliare”, declară Emanuel Poștoacă, Președinte și Fondator Nordis Group.

Ansamblul Nordis Mamaia respectă normele GREEN Homes, având în prezent pre-certificarea din partea Romania Green Building Council, care atestă implementarea unor măsuri și soluții sustenabile pentru atingerea unui nivel de eficiență energetică superior.

Citește și: Cushman & Wakefield Echinox: Record absolut după 1989 – peste 72.000 de locuințe finalizate în 2021 în România

Citește și: One United Properties achiziționează un teren de 3.065 mp pentru extinderea dezvoltării One Lake Club, pe malul Lacului Tei

Jurnalist cu aproape 10 ani experiență în media. A publicat articole și interviuri în revista Danube Connects, Carpatair Magazine, iar mai târziu a practicat jurnalismul de televiziune în cadrul postului Digi24 din Timișoara. Activitatea sa în Imobiliare.ro este axată pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri și analize de piață menite să ofere informații semnificative în piața imobiliară din România. (Contact: [email protected])