Nordis Group demarează lucrările pentru a doua etapă a ansamblului Nordis Mamaia 5*****

Nordis Mamaia 5***** reprezintă una dintre cele mai mari dezvoltări hotelieră și rezidențială din România, cu investiții de peste 200 de milioane de euro. Complexul va pune la dispoziția turiștilor peste 3.000 de camere de hotel și apartamente, dar și peste 18.000 de metri pătrați de spații comerciale.

Nordis Mamaia, faza a II-a

În cea de-a doua etapă este prevăzută dezvoltarea a 1160 de apartamente, 12 restaurante și cafenele, dar și asigurarea unei suprafețe de circa 26.000 metri pătrați de plajă pentru oaspeți.

„Dincolo de a fi cel mai ambițios proiect rezidențial și hotelier de pe litoralul românesc, Nordis Mamaia 5***** este și pariul nostru că și în România poți trăi o vacanță la cel mai înalt nivel, fără compromisuri. Cererea și entuziasmul de până acum ne-au depășit așteptările și ne motivează să perseverăm în ceea ce facem. Clienții noștri au investit încredere în noi și ne bucurăm că împreună punem România pe harta destinațiilor premium”, a declarat Emanuel Poștoacă, fondatorul Nordis Group.

În prima etapă a ansamblului hotelier și rezidențial Nordis Mamaia 5***** au fost dezvoltate patru corpuri a câte 12 etaje, dintre care două sunt dedicate zonei hoteliere și însumează 712 camere de hotel, iar celelalte două sunt destinate locuințelor rezidențiale și cuprind 620 de apartamente. Totodată, etapa 1 include și cel mai mare SPA de pe litoralul românesc, cu o suprafață de peste 3.200 mp.

Vânzări record pentru prima etapă

În ceea ce privește vânzările, camerele de hotel și apartamentele de vacanță din prima etapă s-au vândut în proporție de 98%, iar proprietățile din cea de-a doua etapă, lansate spre vânzare în luna august 2021, s-au vândut deja în proporție de 38%.

Complexul va fi deschis tot timpul anului și va pune la dispoziție o serie de servicii și beneficii de cea mai înaltă calitate, de la o galerie comercială premium cu boutique-uri ale brandurilor premium până la cazino, o clinică de servicii medicale și de kinetoterapie și chiar o sală de evenimente pentru concerte sau competiții sportive.

Nordis Mamaia reprezintă investiția într-o cameră de hotel care generează bani pentru proprietar

Odată cu dezvoltarea ansamblului, Nordis Group duce mai departe conceptul inovator adus pe piața din România, și anume investiția într-o cameră de hotel care generează bani pentru proprietar. Astfel, investitorii pot achiziționa camere de hotel, care sunt ulterior închiriate de către dezvoltator și fiecare proprietar va primi lunar o chirie fixă fără să mai aibă în grijă sarcinile conexe, cum ar fi întreținerea spațiului achiziționat, închirierea către turiști sau perioadele fără flux de clienți.

Modelul de business se regăsește și în ansamblurile Nordis Sinaia și Nordis Brașov.

Citește și: Efectele pandemiei susțin dezvoltarea pieței rezidențiale din suburbii și din mediul rural. Românii migrează tot mai mult spre suburbii și la țară în încercarea de a scăpa de aglomerația orașelor

Citește și: Hagag Development Europe a cumpărat hotelul Susai din Predeal. Compania investește 60 de milioane de euro în renovare și modernizare

Jurnalist cu aproape 10 ani experiență în media. A publicat articole și interviuri în revista Danube Connects, Carpatair Magazine, iar mai târziu a practicat jurnalismul de televiziune în cadrul postului Digi24 din Timișoara. Activitatea sa în Imobiliare.ro este axată pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri și analize de piață menite să ofere informații semnificative în piața imobiliară din România. (Contact: [email protected])