Nordis lansează un brand propriu de apartamente

Nordis va realiza, sub marca Nordis Residence, ansambluri rezidențiale premium si middle plus, cu număr redus de apartamente.

Nordis_ResidenceAnsamblurile rezidențiale dezvoltate de compania de consultanță imobiliară Nordis vor fi amplasate în zona de nord a Capitalei. Primul proiect imobiliar  este Nordis Residence – Herăstrău Park, din care s-au vândut deja 70% din apartamente în fază de proiect.

Pentru viitor, sub brandul Nordis Residence urmează a se mai construi și vinde cel puțin două proiecte rezidențiale: Nordis Residence- Otopeni și Nordis Residence- Străulești, cu un total de 48 de apartamente.

„Pentru a realiza un produs de calitate trebuie să cunoști cât mai bine nevoile cumpărătorului căruia îi este adresat. Noi asta am făcut. Activitatea de consultant imobiliar, prin care primeam feedback direct de la clienți, dar și colaborarea directa cu dezvoltatorii, prin prezența și implicarea noastră în fiecare fază a unui proiect imobiliar, toate acestea ne-au ajutat să ajungem astazi să dezvoltăm propriul ansamblu rezidențial.

Clienții au apreciat tocmai această experiență și faptul că mai avem doar 6 apartamente de vânzare dintr-un întreg proiect de lux, la numai trei luni după lansare, ne confirmă ca am livrat un produs de succes si ca ne-am pliat pe dorințele actuale ale cumpărătorilor”, declară fondatorul Nordis, Emanuel Poștoacă.

Ansamblul Nordis Residence este poziționat în cartierul Herastrău – Sat Francez și are, potrivit reprezentanților săi, o arhitectură elegantă, cu îmbinări armonioase de sticlă, lemn și granit, iar clădirea este dotată cu elemente verzi , precum panouri solare pentru încălzirea apei, izolarea termică a imobilului cu vată minerală bazaltică – produs natural,  ignifug, iluminare cu LED a spațiilor comune , tâmplărie exterioară cu geam tripan.

“Am luat în considerare toate acele detalii care, combinate, duc la sporirea confortului viitorilor proprietari. Avem spatii vitrate mari, terase spațioase placate cu lemn deck, bucătării separate. Între etaje avem «placă-dală» de 25 de cm grosime, fara grinzi aparente, iar între apartamente am folosit cărămidă plină pentru o bună izolare fonică. Am prevăzut imobilul cu sală de fitness și saună pe care le vom preda utilate ”, enumeră dezvoltatorul.

Nordis Residence este un proiect premium, cu un număr redus de unități, care asigură viitorilor proprietari un confort ridicat. În total se vor construi 23 apartamente, cu 2, 3 și 4 camere. Apartamentele cu două camere sunt vândute în totalitate. Apartamentele cu trei camere au spații interioare generoase, între 115 și 130 mp suprafață utilă, iar cele cu patru camere au 140 mp suprafață utilă.

Nordis Residence are de asemenea un amplasament de elită, fiind situat în zona Herăstrău-Șoseaua Nordului Cartierul Francez, lângă Parcul Herăstrău, cel mai mare din București, foarte aproape de Noul Business District al Capitalei, zona Floreasca-Barbu Văcărescu.

Finisajele exterioare și interioare sunt de foarte bună calitate, green style, imobilul beneficiind de fatada ventilata placata cu Trespa iarla intrarea în clădire va fi amenajată o zonă de recepție elegantă, prevăzută cu o grădină verticală. Pentru mai multă siguranță imobilul este dotat cu instalație de interfon, iar în exteriorul clădirii se vor monta camere video. Imobilul este echipat cu lift Schindler modernde șapte persoane, ce face legătura între garajul subteran și etajele curente.

Ansamblul este prevăzut cu o saună și o sală de fitness, complet utilate, deservite de un grup sanitar cu duș.