Nordis Mamaia, evaluat la 157 milioane de euro. Rezultatul înregistrează o creștere de 25% pe an

Horwath HTL, liderul global în consultanță și evaluare hotelieră și turistică, estimează pentru prima etapă a proiectului Nordis Mamaia o evaluare de piață de aproximativ 157 milioane de euro.

La data evaluării Horwath HTL, unitățile ansamblului Nordis Mamaia erau vândute în proporție de 90%. Zona de lobby și galeria comercială au fost inaugurate la sfârșitul lunii iulie a acestui an, iar proiectul va fi finalizat până la jumătatea anului 2022.

„Prin natura domeniului nostru de expertiză avem o viziune globală a trendurilor și a modelelor de afaceri ale marilor companii care activează în industria hoteliera premium. Proiectul Nordis a fost o surpriza plăcută prin prisma factorilor, precum profilul operatorului cu capital exclusiv românesc, teritoriul, nivelul investiției și modelul de afaceri. Suntem optimiști că următoarele evaluări a proiectelor semnate Nordis Group vor arăta aceleași rezultate pozitive”, a declarat Agron Berisa, Managing Partner Horwath HTL Croația.

Totodată, în decursul lunii iunie, Nordis Group a anunțat etapa a doua a ansamblului de pe litoral, fază în care se vor construi 1.000 de apartamente. Construcția Nordis Mamaia 5*****  a început în anul 2019, iar investiția pentru prima fază a proiectului se ridică la 100 milioane de euro.

Jurnalist cu aproape 10 ani experiență în media. A publicat articole și interviuri în revista Danube Connects, Carpatair Magazine, iar mai târziu a practicat jurnalismul de televiziune în cadrul postului Digi24 din Timișoara. Activitatea sa în Imobiliare.ro este axată pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri și analize de piață menite să ofere informații semnificative în piața imobiliară din România. (Contact: [email protected])