Nou proiect rezidențial în zona 1 mai din București

Proprietarii Vitan Center au achiziționat un teren de 1.000 de metri pătrați pe care vor construi un proiect rezidențial cu 50 de locuințe.

rsz_mihai_dumitrescu_managing_partner_crosspoint_investment_banking_and_real_estateCompania de consultanță imobiliară Crosspoint Real Estate intermediază tranzacția de vânzare a unui teren de aproape 1.000 mp în zona Pieței 1 Mai, pe strada Alexandru Câmpeanu.

Noii proprietari ai terenului, proprietarii Vitan Center, intenționează dezvoltarea unui proiect rezidențial, având în vedere cererea în continuă creștere pentru apartamente noi în zonă și oferta limitată pe acest segment.

Noul proiect rezidențial va fi reprezentat exclusiv, la vânzare, de Crosspoint Real Estate iar amplasamentul a fost strategic propus pentru viitoarea dezvoltare rezidențială-având în vedere proximitatea față de Piața 1 Mai, zona Piața Victoriei, Parcul Kiseleff, accesul la numeroase facilități de retail și mijloace de transport în comun, potrivit reprezentanților Crosspoint Real Estate.

“Zonele centrale sunt foarte dezirabile de către un anumit segment de public iar atât oferta de terenuri pretabile pentru construcții rezidențiale cât și, în consecință, oferta de apartamente noi, este relativ limitată. Deși în ultima perioadă au apărut dezvoltări noi în centrul Bucureștiului, nu toate au corelat specificul construcției cu profilul publicului cumpărător, cu obiceiurile sale de consum, stilul de viață și bugetul. De aceea, în acest moment în centru există proiecte foarte bine absorbite de piață și proiecte care în continuare nu reușesc să atragă cumpărători. Proiectele care se disting conceptual, oferind în același timp un raport corect preț/calitate câștiga net în fața clienților din ce în ce mai informați și mai atenți la opțiunile lor de investiție,” declară Mihai Dumitrescu (foto), Managing Partner, Crosspoint Real Estate.

Crosspoint Real Estate va oferi servicii integrate de consultanță privind viitoarea dezvoltare- proiect, planificare, desfășurare unități, marketing și poziționare pe piață, strategie de preț și ofertare, servicii de vânzare în regim de agent exclusiv. Noul proiect, cu un număr de până la 50 de locuințe, va fi demarat în perioada imediat următoare, urmând a fi finalizat în cursul anului 2017.