Novum Business Invest a demarat în această toamnă construcția unui nou ansamblu rezidențial în vestul Capitalei – Novum 56

Noul proiect reprezintă o investiție estimată la aproximativ 90 mil. euro. Partener în procesul de vânzare al dezvoltatorului este compania Crosspoint Real Estate.

Proiect Novum 56, sursa foto: Property Forum

Dezvoltatorul imobiliar Novum Business Invest a demarat dezvoltarea unui nou complex rezidențial în zona de Vest a capitalei, cu o valoare estimată a investiției de peste 90 de milioane de euro. Noul proiect – Novum 56 va fi dezvoltat în două etape, potrivit sursei Property Forum.

Compania își propune să livreze 704 de apartamente în prima etapă până în al patrulea trimestru al anului 2022. Unitățile rezidențiale vor avea prețuri cuprinse între 53.900 de euro și 102.900 de euro plus TVA.

Novum Business Invest a vândut peste 2.318 apartamente în opt proiecte rezidențiale din București.

Citește și: „3 pași simpli care te vor duce către formula universală în vânzări”. Află cum poți atrage clienți noi participând la sesiunea de Leadership din cadrul CPI Timișoara

Citește și: Află tot ce trebuie să știi despre piața imobiliară din Timișoara. Agenda evenimentului

Jurnalist cu aproape 10 ani experiență în media. A publicat articole și interviuri în revista Danube Connects, Carpatair Magazine, iar mai târziu a practicat jurnalismul de televiziune în cadrul postului Digi24 din Timișoara. Activitatea sa în Imobiliare.ro este axată pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri și analize de piață menite să ofere informații semnificative în piața imobiliară din România. (Contact: [email protected])