O nouă asociație în domeniul materialelor de construcții

Unul dintre obiectivele Prefbeton este colaborarea cu organizațiile și asociațiile din sectorul de profil.

home improvementPrincipalii producători de prefabricate din beton din România au decis înființarea unei asociații care să le reprezinte și să le susțină interesele în fața autorităților, organizațiilor și asociațiilor din sectorul construcțiilor. Motivul: ”importanta și complexitatea sectorului de producție a prefabricatelor din beton în cadrul ramurii industriale a fabricării materialelor de constructii”,după cum spun reprezentanții noii asociații.

Principalele obiective ale Asociației Producătorilor de Prefabricate din Beton din România-“PREFBETON” sunt de reprezentare a intereselor comune ale membrilor in fața autorităților și de colaborare cu organizațiile și asociațiile din sectorul de profil în vederea participării la elaborarea și îmbunătățirea cadrului legislativ specific sectorului de construcții, dar și a altor măsuri și legi importante pentru dezvoltarea mediului de afaceri.

PREFBETON a fost înființată la data de 08.03.2016 și reunește principalele companii producătoare de elemente prefabricate din beton din România, în prezent din asociație făcând parte: ASA Cons ROMÂNIA S.R.L, Bauelemente S.R.L., Build Corp Prefabricate S.R.L., Incontro Prefabbricati S.A., Lupp Construction România S.R.L., Macon S.R.L., Prefab S.A., Somaco Grup Prefabricate S.R.L., SW Umwelttechnick România S.R.L. Pe termen mediu membrii asociației își propun dezvoltarea asociației și dobândirea statutului de asociație patronală. Președintele PREFBETON este Gabriel Colobatiu, board chairman în cadrul companiei Somaco.