O nouă formă de revenire la normal. Chiriașii Globalworth se întorc la birou

210 companii care închiriază spațiu în cele 16 clădiri Globalworth din București oferă condiții de siguranță pentru etapa întoarcerii la birou. Revenirea la normal este încurajată prin campanii care fac trimitere spre originea ideii de renaștere.

După mai bine de un an de zile în care restricțiile impuse au dus la mutarea birourilor în spațiile de locuit, chiriașii clădirilor de birouri încep să se întoarcă. Relaxarea treptată a anumitor măsuri luate de autorități pentru a minimiza impactul pandemiei COVID-19 și dorința tot mai mare a corporațiilor și a angajaților de a se întoarce la birou sunt reflectate într-o creștere treptată a ratelor de ocupare în clădirile de birouri, anunță Globalworth – liderul pieței de birouri din România.

Pentru a marca întoarcerea chiriașilor în clădirile de birouri, a fost lansată campania OFFICE RENAISSANCE

„A fost o perioadă grea pentru noi toți și ceea ce ne lipsește cel mai tare este interacțiunea umană. Viața de birou nu este doar despre muncă, ci și despre a face parte dintr-o comunitate. Și abia după ce am început să lucrăm de acasă am înțeles cu adevărat importanța acestei apartenențe. Ne bucurăm că Globalworth District, comunitatea noastră de business, se întoarce într-o formă hibridă la birou, iar noi am ales să o întâmpinăm prin campania OFFICE RENAISSANCE. Având ca principală inspirație operele lui Michelangelo si Leonardo da Vinci, am dorit să subliniem această renaștere a vieții (de birou), această regăsire, această conexiune care ne-a lipsit atât de tare”, a spus Georgiana Oltenescu, Group Head, Marketing and Communication la Globalworth.

Atenție sporită la măsurile de siguranță

Globalworth a implementat o serie de măsuri de siguranță și igienă, cum ar fi regândirea circulației în interiorul clădirilor sale, luarea de măsuri pentru asigurarea eficienței sporite a sistemului HVAC, instalarea de covoare antiseptice, aplicarea de autocolante pentru pardoseală care indică distanța sigură, informarea angajaților și vizitatorilor despre regulile în vigoare atunci când vizitează o proprietate (păstrarea distanței, spălarea și igienizarea, purtarea unei măști etc.), instalarea dozatoarelor de dezinfectanți, efectuarea curățării și dezinfectărilor frecvente a zonelor cu trafic intens, introducerea de soluții touchless.

Conform datelor transmise într-un comunicat de presă, în ultimele săptămâni, a fost înregistrată o creștere medie săptămânală de 4% a ocupării fizice în proprietățile Globalworth din România.

Globalworth și Fundația Globalworth, angajate în lupta împotriva COVID-19, au contribuit cu peste 1 milion de euro la mai multe inițiative. În România, a sprijinit personalul medical din 5 spitale din București și Onești, lucrând totodată în parteneriat cu spitale publice, precum și ONG-uri și alte autorități.

Jurnalist cu aproape 10 ani experiență în media. A publicat articole și interviuri în revista Danube Connects, Carpatair Magazine, iar mai târziu a practicat jurnalismul de televiziune în cadrul postului Digi24 din Timișoara. Activitatea sa în Imobiliare.ro este axată pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri și analize de piață menite să ofere informații semnificative în piața imobiliară din România. (Contact: [email protected])