One Herăstrău Towers primește autorizația de construire. Când se vor finaliza lucrările pentru acest proiect mixt

Dezvoltatorul imobiliar One United Properties a obținut autorizația de construire pentru proiectul One Herăstrău Towers, un ansamblu mixt de unități locative, birouri și spații comerciale.

one herastrau towers
FOTO: oneunited.ro

Cele două turnuri cuprinse în proiectul One Herăstrău Towers se vor ridica până la o înălțime de 45 de metri și vor oferi vederi panoramice către Lacul Herăstrău și către zona de nord a Capitalei.

Baza clădirii va avea funcțiuni comerciale, alături de spații de birouri, și va dispune de o suprafață de 5.250 de mp.

Turnurile vor fi destinate unităților locative. Spațiile exterioare comune dedicate locatarilor se vor afla la nivelul terasei etajului 2.

one herastrau towers proiect mixt
FOTO: oneunited.ro

„Acest complex beneficiază de un design contemporan elegant, cu finisaje de o înaltă calitate, la care se adaugă avantajele clădirilor verzi, pentru care One United Properties a început deja demersurile de certificare Green Homes, o caracteristică a tuturor proiectelor companiei”, se explică într-un comunicat de presă emis de dezvoltator.

„One Herăstrău Towers vizează alinierea la standardele cu care One United și-a obișnuit deja cumpărătorii: materiale sustenabile, sisteme și instalații eficiente energetic, un grad de poluare redus, o calitate a mediului interior mai sănătoasă, eficiență energetică superioară a clădirii, sortarea deșeurilor încă din faza de șantier, totul realizat la cele mai înainte standarde”, se mai menționează în comunicat.

Proiectul mixt va fi dezvoltat pe locul unei clădiri abandonate din zona Străzii Nicolae Caramfil care a fost demolată, dezvoltatorul făcând deja primele pregătiri pentru începerea lucrărilor de construcții. One Herăstrău Towers ar urma să fie finalizat în 24 de luni.

Compania a livrat până acum 376 de apartamente, are în construcție alte 387 și urmează să demareze în următorii ani lucrările pentru peste 500 de apartamente

Citește și: One United Properties a cumpărat cu 18 milioane de euro un teren în Floreasca

Citește și: Dumitrașcu, One United Properties: Suntem încrezători în evoluția pieței

Citește și: De ce tip de soluție de finanțare ar fi mare nevoie în România? Iată ce spune Beatrice Dumitrașcu, VP Residential Sales One United Properties

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])