One United Properties achiziționează un teren de 3.065 mp pentru extinderea dezvoltării One Lake Club, pe malul Lacului Tei

One United Properties anunță că a achiziționat un nou teren cu o suprafață de 3.065 de metri pătrați, pentru extinderea ansamblului rezidențial One Lake Club, situat pe malul Lacului Tei.

Proiectul, care în prezent se află în curs de autorizare, include 5 turnuri cu aproximativ 544 de apartamente, dezvoltate pe un teren cu o suprafață de 22.000 de metri pătrați.

Ansamblul este proiectat ca un club rezidențial, cu apartamente cu design contemporan și facilități integrate precum sală de sport și piscină semiolimpică cu deschidere la lac, apartamente cu grădini și spații comerciale la parter, precum și un parc cu locuri de joacă și spații de relaxare cu o suprafață de 7.200 de metri pătrați.

Totodată dezvoltatorul anunță că intenționează să extindă proiectul, în fazele următoare cu încă 2 clădiri cu aproximativ 119 apartamente și grădini generoase, precum și acces direct la parc. „Căutăm să investim în dezvoltări sustenabile în zone ale Bucureștiului cu multiple oportunități, iar dezvoltarea One Lake Club se înscrie în această direcție. Poziționarea excelentă și priveliștea directă asupra lacului Tei, dar și serviciile integrate pe care le vom oferi viitoarei comunități și accesul rapid la facilitățile din zona de Nord a Capitalei sau autostrada A3 se numără printre punctele forte ale acestui proiect rezidențial care va revitaliza zona. Cererea crescută pentru această locație a contribuit la decizia de extindere a proiectului, prin achiziționarea noului teren”, a declarat Beatrice Dumitrașcu, CEO Residential Division One United Properties.

Compania One United Properties urmărește să revitalizeze zone cu potențial crescut din București și să creeze comunități care beneficiază de servicii variate în cadrul proiectelor sale.

Citește și: Atenție! Prelungim pentru tine termenul de înscriere a candidaturilor pentru Imobiliare Awards 2022

Citește și: Târgul Imobiliar Brașov se deschide în perioada 7-10 aprilie 2022, la Brașov Business Park

Jurnalist cu aproape 10 ani experiență în media. A publicat articole și interviuri în revista Danube Connects, Carpatair Magazine, iar mai târziu a practicat jurnalismul de televiziune în cadrul postului Digi24 din Timișoara. Activitatea sa în Imobiliare.ro este axată pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri și analize de piață menite să ofere informații semnificative în piața imobiliară din România. (Contact: [email protected])