One United Properties își mărește capitalul social cu 10 mil. euro

Suma provine din investitii private si reprezintă 8,13% din companie. One United Properties a emis 70.792 de noi acțiuni.

161128_M2h micOne United Properties S.A., dezvoltator imobiliar specializat pe proprietăți rezidențiale exclusiviste din București, controlat de către Victor Căpitanu și Andrei Diaconescu. și-a crescut capitalul cu 10 milioane de euro proveniți din investiții private, care reprezintă 8,13 % din companie. Compania a emis 70.792 de noi acțiuni în valoare de 141,25 euro per acțiune.

One United are mai multe proiecte rezidențiale finalizate (188 de apartamente), în construcție (340 de apartamente) și care urmează să fie începute în urmatorii ani (484 de apartamente) – dezvoltări precum One Floreasca Lake, One Herăstrău Park și One Charles de Gaulle. One United Properties este o companie inovatoare, dedicată accelerării adoptării practicilor de construcţie care au ca rezultat clădiri rezidenţiale eficiente din punct de vedere energetic, sănătoase şi durabile din punct de vedere al mediului.

One United Properties deține primul complex rezidențial din București certificat ”Green Homes”, nivelul Excelent – One Herăstrău Park – proiect premiat în cadrul Forbes Green Awards 2017 pentru sustenabilitate în domeniul imobiliar.