Ovidiu Șandor mizează pe rezidențial

Omul de afaceri a achiziționat un teren de 5 hectare în zona centrală din Timișoara, pe care va edifica 1.200 de locuințe.

take2Antreprenorul Ovidiu Șandor a achiziționat un fost teren industrial cu o suprafață de peste cinci hectare din imediata apropiere a centrului Timișoarei, pe care va construi un ansamblu modern de locuințe. Proiectul va transforma radical zona situată între Bulevardul Take Ionescu și malul Begăi, aflată la o distanță de 10 minute de mers pe jos față de Piața Unirii.

Noul cartier va fi format din aproximativ 1.200 de apartamente cu una până la patru camere. Ansamblul rezidențial, ce urmează a fi construit în una din cele mai dinamice zone din oraș, va fi format din mai multe clădiri, cu o înălțime de 4-5 etaje înspre Bega, ajungând la imobile mai înalte spre bulevardul Take Ionescu, întreaga zonă beneficiind de o abordare urbanistică coerentă. Proiectul va redefini standardele de locuire într-un complex rezidențial, axându-se pe amenajarea atentă a întregii zone și pe oferirea unor facilități atractive, cum ar fi un parc, spații comerciale, restaurante, cafenele, grădiniță/after school, loc de joacă, gym prevăzut cu piscină sau pistă de alergat.

Ovidiu Sandor 3_600x600„Urmărim acest teren de mai mult timp, deoarece amplasamentul este ideal pentru o investiție de anvergură care să revoluționeze piața rezidențială din Timișoara, așa cum a făcut-o primul nostru proiect – City Business Centre – în domeniul birourilor. Intenționăm să dezvoltăm o alternativă diferită la ceea ce înseamnă acum locuitul în oraș. Vom construi apartamente moderne, de calitate, în armonie cu amenajările recente ale malurilor Begăi“, menționează Ovidiu Șandor (foto), dezvoltatorul proiectului.

Investitorul a început demersurile necesare pentru construcție și estimează că primele apartamente vor fi puse în vânzare în lunile următoare.Proiectul va avea și o componentă de birouri, domeniul în care antreprenorul timișorean a investit încă din 2007.

Ovidiu Şandor este un antreprenor din Timişoara, cunoscut la nivel naţional în special pentru dezvoltarea cu succes a proiectelor City Business Centre Timişoara şi The Office Cluj Napoca.