(P) Târgul Național Imobiliar TNI începe în 10-12 septembrie

Târgul Național Imobiliar (TNI), unul dintre cele mai importante evenimente de profil, își deschide porțile în perioada 10-12 septembrie 2021 la Palatul Parlamentului. Evenimentul reunește dezvoltatori și agenții imobiliare de top din România.

Târgul Național Imobiliar TNI reprezintă cadrul ideal în care companiile ce activează în domeniul imobiliar își pot îndeplini minim 7 obiective de business: brand awareness, creșterea vânzărilor, studierea competiției, dezvoltarea de parteneriate, promovarea pe canalele media de impact, demonstrarea performanțelor și lansarea de produse și servicii noi într-un cadru dedicat. În plus, expozanții TNI beneficiază de campanii de promovare pe canalele media ale evenimentului chiar înainte de desfășurarea evenimentului și lobby pentru acordarea de interviuri  jurnaliștilor ce deja și-au anunțat prezența în cadrul târgului.

Ediția TNI din 10-12 septembrie reprezintă cel mai așteptat eveniment imobiliar, fiind primul târg de profil organizat de la începutul pandemiei de COVID-19. Interesul din partea companiilor ce activează în domeniul imobiliar și al presei de specialitate este foarte ridicat, iar evenimentul facilitează conectarea „în persoană” dintre liderii din industria imobiliară și persoanele interesate de achiziții imobiliare pe termen scurt și mediu. 

La ediția Târgul Național Imobiliar participă dezvoltatori și agenții imobiliare de top din România, instituții financiar-bancare, companii din străinătate, iar evenimentul TNI se bucură de încrederea și sprijinul celei mai importante asociații imobiliare din Statele Unite ale Americii, National Association of Realtors NAR.

Acum sunt disponibile ultimele standuri la ediția TNI de luna următoare și pentru că seriozitatea, predictibilitatea și imaginea contează enorm pentru activitatea imobiliară, am lansat cu mult timp în avans edițiile pentru anul viitor. Acestea vor avea loc în perioadele 6-8 mai și respectiv 16-20 septembrie 2022, în aceeași locație- Palatul Parlamentului.”  declară Adrian BERCEA- Event Manager Târgul Național Imobiliar.

AICI informații și detalii pentru alegerea standului.

 

Jurnalist cu aproape 10 ani experiență în media. A publicat articole și interviuri în revista Danube Connects, Carpatair Magazine, iar mai târziu a practicat jurnalismul de televiziune în cadrul postului Digi24 din Timișoara. Activitatea sa în Imobiliare.ro este axată pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri și analize de piață menite să ofere informații semnificative în piața imobiliară din România. (Contact: [email protected])