Palace Estate: 70% grad de rezervare în nordul Capitalei

Finalizarea unor noi proiecte imobiliare de către dezvoltatori a generat o creștere a vânzărilor de apartamente noi în zona de nord a Capitalei, potrivit agenției imobiliare Palace Estate.

2012-10-10 10.47.06Conform datelor companiei, în primele trei luni ale anului au fost vândute sau rezervate 70% dintre apartamentele scoase la vânzare de către agenție în cadrul ansamburilor din această zonă. Printre cele mai căutate proiecte rezidențiale se numără City Point Residential, complex alcătuit din patru clădiri. Două dintre aceste clădiri au fost deja vândute în proporție de 80%, respectiv 100%, în timp ce un alt bloc din cadrul complexului, ce va fi finalizat în primăvara anului viitor, este rezervat în proporție de 15%.

”Observăm o creștere a interesului reprezentanților segmentului de cumpărători middle management, pe fondul flexibilizării condițiilor de creditare ale dezvoltatorilor și al adaptării prețurilor la nevoile tinerelor familii. Zona de nord a Capitalei rămâne o piață dinamică, cu foarte multe proiecte în dezvoltare care urmează a fi date în folosință până la finalul acestui an. Principalul avantaj al zonei rămâne proximitatea față de cele mai importante companii multinaționale și centrele private de învățământ preșcolar și primar recunoscute pentru excelență în programele educaționale” spune Yaniv Dahan, CEO Palace Estate. Până la finalul anului, în nordul Capitalei urmează să fie date în folosință alte cinci proiecte imobiliare, cu aproximativ 1.000 de apartamente disponibile.