Pasajul Domnești, cu un pas mai aproape de realizare. A fost emis ordinul de începere a lucrărilor de construcție

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a emis vineri, 5 ianuarie, ordinul de începere pentru realizarea Pasajului suprateran Domnești, unul dintre cele mai importante proiecte de infrastructură de la marginea Capitalei care va încuraja și mai mult expansiunea pe viitor pe segmentul rezidențial.

Pasaj Domnești

Pasajul suprateran va fi situat pe Centura București-Domnești în zona de sud-vest a orașului și în vecinătatea localităților Domnești, Clinceni și Bragadiru din județul Ilfov. Acesta are ca scop fluidizarea circulației la intersecția Centurii București cu Strada Prelungirea Ghencea și cu DJ 602 și va facilita accesul la cartierele rezidențiale din zonă.

“Durata contractului de execuție lucrări este de 51 de luni, dintre care 3 luni proiectare, 24 luni execuție și 24 de luni perioda de garanție a lucrărilor”, se explică în anunțul făcut de Ministerul Transporturilor.

Valoarea contractului este de 91,55 milioane de lei, fără TVA, acesta fiind câștigat de asocierea firmelor Straco Grup-Comnord-Specialist Consulting.

Citește și: Pasajul Domnești, proiectul de infrastructură care va schimba fața zonei de sud-vest a Capitalei

Jurnalist cu aproape 10 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])