Patru luni până la finalizarea clădirilor H4 și H5. Cum merg vânzările în cadrul ansamblului rezidențial H Pipera Lake?

H Pipera Lake cel mai amplu proiect al companiei pe piața locală ce se construiește pe un teren cu o suprafață de 5,7 hectare, localizat chiar pe malul lacului Pipera atinge un nivel record al vânzărilor. Cu patru luni înainte de finalizare, gradul de ocupare ajunge la 75%.

Dezvoltatorul imobiliar Hagag Development Europe anunță un grad de ocupare de 75% pentru cele 5 imobile (435 de unități) disponibile în prima fază de dezvoltare a ansamblului rezidențial H Pipera Lake, rezultate obținute cu patru luni înainte de finalizarea lucrărilor de construcție pentru clădirile H4 și H5.

H Pipera Lake și-a deschis oficial porțile pentru rezidenți în cel de-al doilea trimestru al acestui an, iar reprezentanții estimează în continuare o creștere a gradului de ocupare de minimum 10% în următoarele trei luni și încep planificarea etapei de pre-sale pentru cea de-a doua fază a proiectului care va fi demarată anul viitor.

În ceea ce privește lucrările de infrastructură rutieră, dezvoltatorul anunță că lucrările avansează în ritm alert. Compania a securizat deja o primă cale de acces ce asigură o legătură directă între intrarea în complex și bulevardul Pipera și este în curs de finalizare a drumului principal care va conecta, de asemenea, H Pipera Lake la bulevardul principal. În paralel, compania se pregătește să demareze, în următoarele săptămâni, lucrările de amenajare a zonei de promenadă ce va fi amplasată pe malul lacului. Dezvoltată pe o parcelă de teren de peste 4.000 de metri pătrați, aceasta va afișa, până la finalul acestui an, o arhitectură peisagistică caracterizată de zone verzi, piste pentru biciclete și alergare, precum și mai multe locuri de joacă pentru copii.

Hagag Development Europe este singurul dezvoltator care a ales să investească în zonele centrale şi ultracentrale ale Bucureştiului în ultimele decenii, cu precădere în reconversia clădirilor vechi. Compania gestionează un portofoliu a cărui valoare de piață este estimată, în prezent, la peste 200 de milioane de euro.

Citește și: Apartamentele din stațiunile turistice. Ce proprietăți stârnesc interesul potențialilor cumpărători?

Jurnalist cu aproape 10 ani experiență în media. A publicat articole și interviuri în revista Danube Connects, Carpatair Magazine, iar mai târziu a practicat jurnalismul de televiziune în cadrul postului Digi24 din Timișoara. Activitatea sa în Imobiliare.ro este axată pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri și analize de piață menite să ofere informații semnificative în piața imobiliară din România. (Contact: [email protected])