Pe fondul situației conflictului militar dintre Rusia și Ucraina, Imobiliare.ro a lansat o secțiune specială de găzduiri pentru refugiații din Ucraina

Situația din Ucraina evoluează alert, astfel că până în momentul de față se află în tranzit un flux tot mai mare de refugiați.

Conform The UN Refugee Agency, încă din prima săptămână de la izbucnirea războiului, peste un milion de cetățeni din Ucraina au trecut granițele în țările vecine și mulți alții sunt în tranzit atât în interiorul țării, cât și în afara acesteia. Se estimează că aproximativ 4 milioane de oameni ar putea părăsi Ucraina. În momentul de față, în România se află aproximativ 71,640 refugiați.

Cum poți contribui?
Toate persoanele care dețin o proprietate disponibilă pentru găzduire și care au cont pe Imobiliare.ro pot publica un număr nelimitat de anunțuri gratuite. Poți adăuga o casă sau un apartament respectând următorii pași:

1. Accesează butonul ,,Adaugă cazare”
2. Completează câmpurile din formular
3. Publică proprietatea și distribuie lista de găzduiri mai departe.

Poți contribui prin adăugarea unei proprietăți sau chiar prin distribuirea listei mai departe, astfel încât să ajungă la persoanele aflate în nevoie. În cazul adăugării proprietății, este foarte important să menționezi locația și perioada în care se poate folosi spațiul. Anunțurile nu vor conține câmpul de preț (se oferă gratuit). Dacă mai poți ajuta cu altceva, vei putea include aceste detalii în câmpul text (transport, ajutor consular, mâncare, spitalizare, școlarizare, etc).

Cum poți beneficia de o proprietate?
Poți beneficia de găzduire apelând la numărul de telefon al proprietății sau poți trimite un mesaj prin intermediul formularului de contact disponibil pe pagina anunțului. Paginile sunt disponibile în trei limbi: română, engleză și ucraineană. Pentru a alege locația găzduirii, accesează harta din secțiunea ,,Imobiliare.ro pentru Ucraina”.
Sprijinim și acțiunea APAIR cu vizibiliate, precum și refugees.ro cu ajutor logistic.

Citește și: Președintele APAIR, Toma Filipovici: “Este cel mai bun moment ca noi, agenții imobiliari, să ne unim și să folosim resursele și cunoștințele noastre în domeniu pentru a putea ajuta cât mai multe familii de refugiați”

Jurnalist cu aproape 10 ani experiență în media. A publicat articole și interviuri în revista Danube Connects, Carpatair Magazine, iar mai târziu a practicat jurnalismul de televiziune în cadrul postului Digi24 din Timișoara. Activitatea sa în Imobiliare.ro este axată pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri și analize de piață menite să ofere informații semnificative în piața imobiliară din România. (Contact: [email protected])