„Piața noastră este în continuare prea influențată de zvonuri”. Cum vede șefa unei agenții din București situația pe segmentul rezidențial

Piața rezidențială din București este, în continuare, mult prea influențată de zvonuri. O criză de proporții iese din discuție, susține Mădălina Vasile, Broker/Owner al agenției imobiliare RE/MAX Properties.

piata rezidentiala din bucuresti 2019

„Piața noastră este în continuare prea influențată de zvonuri. Pentru 2019 mă aștept la o reașezare, stabilizare, a pieței, la corecții de preț sau blocaje pe acele zone limitrofe ce cuprind bunuri imobile ce sunt actualmente supraevaluate sau care nu au caracteristici de piață interesante și viabile pentru consumatori, nicidecum la o criză pe piața imobiliară”, ne-a declarat Mădălina Vasile.

„Cumpărătorii reali, cei care au o nevoie clară și motivație, vor cumpăra. Momentan nu există dovezi ale unei crize severe ce se instalează, tranzacții se întâmplă, prețurile nu scad masiv”, a mai adăugat ea.

Broker/Ownerul RE/MAX Properties a ținut, totodată, să sublinieze faptul că cei care nu se grăbesc să ia o decizie în privința unei achiziții imobiliare, cel mai probabil nici nu o vor lua prea curând pentru că nu au o motivație reală să facă un astfel de pas.

Citește și: Pasiunea, curajul și perseverența, printre ingredientele unui cariere de invidiat. Mădălina Vasile:„Rezultatele vin către cei care muncesc”

Citește și: Factorii care au influențat cumpărătorii și micii investitori în 2018. Care sunt perspectivele pentru 2019?

Citește și: Vine criza în imobiliare? Scad prețurile? Ce se întâmplă cu piața rezidențială din București în 2019

banner CPI national 2019

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])